×

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη δημοφιλέστερη θεραπεία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους, την Κρυολιπόλυση!


Η κρυολιπόλυση είναι η δημοφιλέστερη θεραπεία αντιμετώπισης του τοπικού πάχους και αποτελεί μία από τις πιο σύγχρονες μεθόδους μη επεμβατικής αφαίρεσης του λίπους από συγκεκριμένα σημεία του σώματος.
Η εν λόγω θεραπεία χαρίζει άμεσα αποτελέσματα μείωσης πόντων και λίπους τοπικά και μάλιστα, εντελώς ανώδυνα, χωρίς επιπλοκές και χωρίς αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες.

Η κρυολιπόλυση δρα προκαλώντας άμεση ψύξη, η οποία διοχετεύεται στον λιπώδη ιστό και αναγκάζει ορισμένα λιποκύτταρα να καταστραφούν και στη συνέχεια να αποβληθούν από τον οργανισμό, με φυσιολογικά φυσικό τρόπο (σ.σ. ούρηση), χωρίς να επηρεάζει τους γύρω ιστούς και το δέρμα. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι άμεσο και ΜΟΝΙΜΟ.


Η διαδικασία είναι ανώδυνη και γίνεται με την εφαρμογή μιας κεφαλής στην περιοχή στόχευσης με συγκεκριμένη θερμοκρασία και για συγκεκριμένο χρόνο. Οι ειδικές κεφαλές που χρησιμοποιούνται στην κρυολιπόλυση διαθέτουν ειδικούς αισθητήρες, οι οποίοι διατηρούν σταθερή και ελεγχόμενη τη θερμοκρασία, προστατεύοντας ταυτόχρονα το δέρμα από οποιαδήποτε βλάβη.

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος έχει τοπικό πάχος (Ψωμάκια, Γλουτοί, Χέρια, Κοιλιά, Μέση, Γόνατα) και αμέσως μετά τη θεραπεία μπορούμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας, καθώς δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας

Όσο αφορά το κόστος, εξαρτάται από το σημείο και την έκταση εφαρμογής της, αλλά και από το σύνολο των συνεδριών που θα χρειαστούν.

Ευχαριστώ πολύ τη Dermatique Medclinic Πατριάρχου Ιωακείμ 1 στο Κολωνάκι. 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2107255584