×

Evian Brumisateur: Ο ιδανικός σύμμαχος γαι το καλοκαίρι!


Το evian® brumisateur με το φυσικό μεταλλικό νερό evian® από τις φημισμένες πηγές των Γαλλικών Άλπεων, αποτελεί τον απόλυτο καλοκαιρινό σύμμαχο κάθε γυναίκας προσφέροντας αναζωογόνηση και φρεσκάδα για κάθε στιγμή της ημέρας.

Γεννημένο στην καρδιά των Γαλλικών Άλπεων πριν από 15.000 χρόνια, το φυσικό μεταλλικό νερό evian® είναι ένα απόλυτα αγνό προϊόν απαλλαγμένο από κάθε χημική επεξεργασία. Βαθιά μέσα στη γη, τέλεια προστατευμένο, κάθε σταγονίδιο ακολουθεί ένα ταξίδι 15 ετών κατά το οποίο φιλτράρεται και εμπλουτίζεται για να αποκτήσει την τέλεια ισορροπία μετάλλων. 

Κάθε ψέκασμα με το evian® brumisateur επιτρέπει στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας να απορροφούν σε βάθος τα μοναδικά φυσικά συστατικά του, προσφέροντας μία ολιστική περιποίηση ομορφιάς και φροντίδας που δεν προκαλεί ερεθισμούς και είναι ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Με γνώμονα τη προστασία του περιβάλλοντος, το evian® brumisateur είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλώσιμα υλικά ενώ βασικός στόχος του brand είναι η ελαχιστοποίηση της ποσότητας πλαστικού στην συσκευασία.  Επιπλέον το evian® brumisateur περιέχει φιλικό προς το περιβάλλον άζωτο, συστατικό που αποτελεί το 80% του αέρα που αναπνέουμε.

Η αγνή του σύσταση σε συνδυασμό με την ελαφριά και κομψή του συσκευασία σε 3 πρακτικά μεγέθη το καθιστούν ιδανικό για κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας για πιο απαλή και υγιή επιδερμίδα.

Πιο συγκεκριμένα, είναι ιδανικό για τη σταθεροποίηση του μακιγιάζ, μετά το πλύσιμο του προσώπου αλλά και για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας που η επιδερμίδα χρειάζεται extra ενυδάτωση. Τέλος, ανακουφίζει κατά την αλλαγή πάνας την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα, καθώς έχει ουδέτερο PH.

Βρείτε το evian® brumisateur στα καταστήματα Hondos Center και στο hondoscenter.gr