×

Οι νέες haircare σειρές της The Body Shop είναι εδώ για να βοηθήσουν τα μαλλιά σας να φαίνονται και να αισθάνονται τόσο ισχυρά όσο εσείς


Τα μαλλιά μας είναι η ταυτότητα μας.
Αφηγούνται μια ισχυρή ιστορία για το ποιοι είμαστε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να φροντίζουμε την εικόνα τους. Ευτυχώς, οι νέες haircare σειρές της The Body Shop είναι εδώ για να βοηθήσουν τα μαλλιά σας να φαίνονται και να αισθάνονται τόσο ισχυρά όσο εσείς, ώστε να μπορείτε να συνεχίζετε να λέτε την ιστορία σας με τον δικό σας τρόπο.

Η The Body Shop διαθέτει πέντε νέες και ανανεωμένες σειρές περιποίησης μαλλιών για όλες τις ανάγκες, για ξηρά, θαμπά και λιπαρά μαλλιά.

POWER YOUR DO LIKE NEVER BEFORE

Γιατί οι νέες σειρές περιποίησης μαλλιών της The Body Shop είναι τόσο αποτελεσματικές; Καταρχάς, έχουν δημιουργηθεί με Vegan πρωτεΐνη μεταξιού, μία 100% φυτική πρωτεΐνη, η οποία αναπαράγει έξυπνα τη δομή της φυσικής πρωτεΐνης μεταξιού, που είναι ζωικής προέλευσης η οποία κανονικά παράγεται από την κοινή ευρωπαϊκή αράχνη!

Αλλά της The Body Shop, είναι πλήρως φυτική – ΟΛΑ τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της The Body Shop έχουν πλέον πιστοποίηση από την Εταιρεία Vegan Society, οπότε καμία αράχνη, ή κανένας μεταξοσκώληκας δεν τραυματίστηκε ή χρησιμοποιήθηκε για την δημιουργία των προϊόντων. Επίσης, όλα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, έχουν δημιουργηθεί με τουλάχιστον 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Οι νέες σειρές περιποίησης μαλλιών έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την εικόνα των κατεστραμμένων μαλλιών και έτσι βοηθούν κυριολεκτικά στην αναδόμηση της τρίχας των μαλλιών από μέσα προς τα έξω.

Μια δοκιμή χρηστών αποκάλυψε ότι το 90% των χρηστών θα πρότεινε τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών της The Body Shop σε μια φίλη ή έναν φίλο.

COMMUNITY FAIR TRADE RECYCLED PLASTIC

Οι νέες συσκευασίες περιποίησης μαλλιών της The Body Shop έχουν δημιουργηθεί από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, συμπεριλαμβανομένου και του ανακυκλωμένου πλαστικού που προμηθευόμαστε μέσω του προγράμματός μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες από τους δρόμους της Bengaluru στην Ινδία.

Δεν είναι μυστικό ότι η πλαστική ρύπανση έχει γίνει παγκόσμια κρίση και ο πλανήτης πνίγεται. Επηρεάζει το περιβάλλον, αλλά επηρεάζει και τους ανθρώπους. Στην Ινδία, τα μη συλλεχθέντα απορρίμματα αναλογούν σχεδόν στο 1/3 των απορριμμάτων. Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει στην ανάδυση ενός ανεπίσημου συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων από τους λεγόμενους «συλλέκτες απορριμμάτων», ο αριθμός των οποίων αγγίζει τα 1,5 εκατομμύρια.

Οι συλλέκτες απορριμμάτων στην Ινδία είναι στην πλειονότητά τους «Ντάλιτ», οι οποίοι στο παρελθόν ήταν γνωστοί και ως «ανέγγιχτοι». Πρόκειται για την κατώτερη ομάδα με βάση το κοινωνικό σύστημα της Ινδίας που είναι ιεραρχημένο σε κάστες, γεγονός που καθιστά τους ανθρώπους αυτούς ευάλωτους, αφού αντιμετωπίζουν διακρίσεις και κακές συνθήκες διαβίωσης και εργασίας.

Η συνεργασία της The Body Shop με την Plastics for Change βοηθά στην αντιμετώπιση του υπάρχοντος προβλήματος με τα πλαστικά. Βοηθά επίσης και στην υποστήριξη περίπου 2.500 περιθωριοποιημένων συλλεκτών απορριμμάτων στην Ινδία με πρόσβαση σε περισσότερες και καλύτερες συνθήκες υγιεινής και σε μια δίκαιη τιμή για τα πλαστικά απορρίμματα που συλλέγουν.

Η The Body Shop θέλει να κάνει περισσότερα από την καταπολέμηση της ρύπανσης. Θέλει να προάγει την κοινωνική αλλαγή και να συμβάλει στην ενδυνάμωση των ανθρώπων.

NΕΑ TEA TREE HAIRCARE ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ

Βοηθήστε στον καθαρισμό και την εξισορρόπηση των λιπαρών μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Η σειρά Tea Τree για τα μαλλιά έχει δημιουργηθεί με βιολογικής καλλιέργειας έλαιο τεϊόδενδρου που προμηθευόμαστε μέσα από το πρόγραμμα Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες στην Κένυα και Vegan πρωτεΐνη μεταξιού. Αυτή η ρουτίνα περιποίησης αφήνει τα μαλλιά καθαρά και αναζωογονημένα χωρίς να χάσουν τη φυσική τους υγρασία.

NEO TEA TREE PURIFYING & BALANCING SHAMPOO

Αφήνει τα λιπαρά μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής καθαρά και αναζωογονημένα. Βοηθά ακόμη και στην εξισορρόπηση της υπερβολικής λιπαρότητας, διατηρώντας παράλληλα την φυσική υγρασία* της τρίχας.

NEΟ TEA TREE & BALANCING CONDITIONER PURIFYING & BALANCING

Αναζωογονητικό, ελαφρύ conditioner. Για απαλότερα και ελαφρύτερα μαλλιά.

NEΟ TEA TREE & BALANCING HAIR & SCALP SCRUB

Μία φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιήστε το scrub στα μαλλιά σας αντί για το σαμπουάν σας για ακόμα πιο καθαρά και αναζωογονημένα μαλλιά.

NEΑ MORINGA HAIRCARE ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ

Αποκτήστε πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά, προστατεύοντας τα από την καθημερινή ρύπανση. Με έλαιο σπόρων και εκχύλισμα moringa που προμηθευόμαστε μέσω του προγράμματός μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες και Vegan πρωτεΐνη μεταξιού. Αυτή η σειρά περιποίησης μαλλιών αποκαθιστά ορατά τη λάμψη και την όψη των θαμπών μαλλιών. Αποκτήστε πιο απαλά, πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά με ένα υπέροχο λουλουδάτο άρωμα.

NEO MORINGA SHINE & PROTECTION SHAMPOO

Καθαρίζει απαλά και αφήνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο υγιή και λαμπερά. Βοηθά στην προστασία από την καθημερινή ρύπανση.

NEΟ MORINGA SHINE & PROTECTION CONDITIONER

Conditioner με λεπτόρρευστη υφή, αφήνει τα μαλλιά πιο απαλά και λαμπερά και βοηθά στην προστασία από την καθημερινή ρύπανση.

NEO MORINGA SHINE & PROTECTION HAIR MIST

Ελαφρύ, αναζωογονητικό και μη κολλώδες spray μαλλιών. Ενισχύει άμεσα την φυσική λάμψη και αφήνει τα μαλλιά πιο υγιή, βοηθώντας παράλληλα στην προστασία των μαλλιών από την καθημερινή ρύπανση.

GINGER HAIRCARE ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΤΙΡΙΔΑΣ

Η διάσημη σειρά περιποίησης μαλλιών Ginger της The Body Shop μόλις έγινε ακόμη καλύτερη με αιθέριο έλαιο τζίντζερ, εκχυλίσματα από φλοιό λευκής ιτιάς και σημύδας και Vegan πρωτεΐνη μεταξιού.

Αυτή η ρουτίνα περιποίησης μαλλιών, βοηθά στην απομάκρυνση των νιφάδων, συμβάλλει στην εξισορρόπηση του τριχωτού της κεφαλής, ενώ με συστηματική χρήση το τριχωτό είναι αισθητά πιο υγιές και τα μαλλιά πιο δυνατά και υγιή.

Hair-raising fact: Το Ginger Anti-Dandruff Shampoo της The Body Shop είναι το νούμερο ένα προϊόν σε πωλήσεις παγκοσμίως. Οι πελάτες το λατρεύουν τόσο πολύ, και πωλείται ένα κάθε έξι δευτερόλεπτα.

NEO GINGER ANTI-DANDRUFF SHAMPOO

Tο εμβληματικό μας σαμπουάν κατά της πιτυρίδας προσφέρει ήπιο καθαρισμό που απομακρύνει τις λευκές νιφάδες και καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής.

NEΟ GINGER SCALP CARE CONDITIONER

Καταπραΰνει αισθητά το τριχωτό της κεφαλής και αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία του, ενώ αφήνει απαλά τα μαλλιά.

GINGER SCALP SERUM

Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη και συμβάλλει στην εξισορρόπηση του τριχωτού της κεφαλής, ενώ με συστηματική χρήση το τριχωτό είναι αισθητά πιο υγιές και τα μαλλιά πιο δυνατά και υγιή.

BANANA HAIRCARE ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΘΡΕΨΗ

Εάν έχετε ξηρά μαλλιά που είναι επιρρεπή σε φριζάρισμα, ετοιμαστείτε για την καλύτερη ρουτίνα περιποίησης με άρωμα μπανάνας. Με βιολογικό πουρέ μπανάνας και Vegan φυσική πρωτεΐνη, η σειρά περιποίησης μαλλιών Banana θρέφει τα μαλλιά και τα αφήνει να φαίνονται πιο smooth με λιγότερο φριζάρισμα.

Οι μπανάνες είναι γνωστό ότι περιέχουν πλούσιες βιταμίνες, μέταλλα και φυσικά έλαια που είναι ιδανικά για τα μαλλιά σας. Επιπλέον, αυτή η πολυαγαπημένη σειρά θα αφήσει τα μαλλιά σας να μυρίζουν με το ακαταμάχητο άρωμα της.

NEO BANANA TRULY NOURISHING SHAMPOO

Απλά ακαταμάχητο, με αληθινό πολτό μπανάνας. Χρησιμοποιήστε το καθημερινά για να χαρίσετε στα μαλλιά σας ήπιο καθαρισμό με όμορφο, λαμπερό αποτέλεσμα.

NEΟ BANANA TRULY NOURISHING CONDITIONER

Αυτή η απολαυστική κρέμα μαλλιών είναι εμπλουτισμένη με πολτό από ώριμες βιολογικές μπανάνες και προσφέρει στα μαλλιά βαθιά θρέψη, αφήνοντάς τα πιο απαλά, ευκολοχτένιστα, με μια φυσική λάμψη και υπέροχα αρωματισμένα.

NEΑ BANANA TRULY NOURISHING HAIR MASK

Μία εξαιρετικά θρεπτική μάσκα μαλλιών, εμπλουτισμένη με έναν απολαυστικό συνδυασμό συστατικών φυσικής προέλευσης από το Εμπόριο με Κοινότητες, που περιλαμβάνει πολτό από βιολογικές μπανάνες από το Εκουαδόρ και έλαιο Brazil nut από το Περού.

SHEA HAIRCARE ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ &ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ

Για ξηρά και εύθραυστα μαλλιά, η καλύτερη ρουτίνα περιποίησης είναι η σειρά Shea της The Body Shop. Με χειροποίητο βούτυρο καριτέ που προμηθευόμαστε μέσω του προγράμματος Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες στην Γκάνα, το οποίο φημίζεται για τις έντονα θρεπτικές του ιδιότητες και την Vegan φυσική πρωτεΐνη. Αυτή η σειρά βοηθά στην ενδυνάμωση των μαλλιών και στη μείωση του σπασίματος της τρίχας, αναδομεί τα μαλλιά και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.

NEO SHEA INTENSE REPAIR SHAMPOO

Σαμπουάν με πλούσια υφή και ήπια σύνθεση, που δεν στερεί από την τρίχα την πολύτιμη φυσική της υγρασία, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά, με υγιή όψη και αίσθηση αναπλήρωσης.

NEΟ SHEA INTENSE REPAIR CONDITIONER

Κρέμα μαλλιών εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ και σχεδιασμένη για να προσφέρει στα μαλλιά πλούσια ενυδάτωση.

NEΑ SHEA INTENSE REPAIR HAIR MASK

Μάσκα μαλλιών εμπλουτισμένη με βούτυρο καριτέ και σχεδιασμένη για να προσφέρει στα μαλλιά πλούσια ενυδάτωση και θρέψη.