×

Το πολυχρηστικό προϊόν που πρέπει να εντάξεις στην πρωινή σου ρουτίνα


Γίνεται σε ένα μπουκαλάκι να έχεις το make up σου, το serum σου και την αντηλιακή σου προστασία; Κι όμως γίνεται! Η ILIA έχει την απάντηση για εσένα, για ένα καθαρό δέρμα… το βραβευμένο Super serum skin tint SPF 30! Ένα απαλό και καλυπτικό everyday makeup, σε μορφή αλλά και με τα οφέλη του serum που παρέχει ταυτόχρονα και αντηλιακή προστασία SPF 30.

Έχει δημιουργηθεί από ένα μείγμα υαλουρονικών οξέων, φυτικών squalane και νιασιναμίδης, για να εξομαλύνει τον τόνο, να περιορίσει τις λεπτές γραμμές και τις ατέλειες και να χαρίσει ένα φυσικό, δροσερό φινίρισμα στο πρόσωπο. Και αυτός ο σούπερ ορός δε σταματά εκεί: Δημιουργεί επίσης έναν φυσικό φραγμό για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας –σφραγίζει την ενυδάτωση, καθαρίζει το δέρμα κι ενισχύει την αντιοξειδωτική του αποτελεσματικότητα κατά 200%.

Το Super serum skin tint SPF 30 είναι non-comedogenic –δε φράζει τους πόρους- και ασφαλές για το ευαίσθητο δέρμα. Επίσης είναι silicone, fragrance και oil free, μη φαγεσωρογόνο, ασφαλές και για το ευαίσθητο δέρμα και προσφέρει SPF30, χωρίς νανοξείδιο του ψευδαργύρου (προστατεύοντας με ασφάλεια το δέρμα από UVA, UVB, UVC, μπλε φως και υπέρυθρες ακτίνες).

Θα το βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία.