×

Οδηγός για λαμπερά χείλη από την essence


Tα γυαλιστερά χείλη είναι μια τάση από τα 90s/2000s και σήμερα γιορτάζουμε μια μεγάλη επιστροφή, η οποία ωφελεί και τα lipgloss. Τα γεμάτα, εξαιρετικά ογκώδη χείλη έγιναν και πάλι hot από τις Kardashian και Jenner. Και αυτό φυσικά επηρεάζει και την ανάπτυξη προϊόντων - τα lipglosses με ενισχυτικό εφέ είναι το απόλυτο must-have του καλοκαιριού του 2021.

Τα προϊόντα χειλιών με γυαλιστερό / λαμπερό φινίρισμα είναι κατάλληλα ακόμη και για άτομα με ξηρό δέρμα χειλιών. Ενυδατώνουν συνεχώς τα χείλη και τα κάνουν να φαίνονται υγιή, ενώ λόγω των συστατικών τους, μερικά από αυτά χαρίζουν κι ένα θρεπτικό ή αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, προσφέρουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε αυτούς που έχουν λεπτά χείλη, καθώς δημιουργούν την ψευδαίσθηση των γεμάτων χειλιών με όγκο, χωρίς να χρειάζεται να υποβληθούν σε κάποια χειρουργική επέμβαση ομορφιάς.

Extreme shine volume lipgloss: Αυτό το lipgloss είναι χωρίς πρόσθετες σιλικόνες, μικροπλαστικά σωματίδια, αλκοόλη ή έλαια. Η συλλογή διαθέτει 15 αποχρώσεις με τρία διαφορετικά οφέλη - όγκο, ενισχυτικό αποτέλεσμα και λάμψη. Το καπάκι του, από 94% ανακυκλωμένο πλαστικό, εξοικονομεί περίπου 49 τόνους νέου πλαστικού ετησίως.

What the fake! PLUMPING LIP FILLER: Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε, εξομαλύνει ορατά τις μικρές γραμμές, κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πληρέστερα, παρέχει ενυδάτωση και αφήνει πίσω του ένα πανέμορφο γυαλιστερό φινίρισμα. Και όλα αυτά χωρίς την προσθήκη μικροπλαστικών σωματιδίων, parabens, PEG ή ορυκτέλαιο.

Lip Care Booster Lip Serum: Το Lip Serum εμπλουτισμένο με ροδάκινο ενυδατώνει και θρέφει τα χείλη - για μια φυσική εμφάνιση με απαλή λάμψη στα χείλη.

Lip Care Booster Lip Butter: Το Lip Butter με 10% λάδι καρύδας θρέφει και φροντίζει τα σκασμένα χείλη.

Πι.Εσ. Ένας ακόμη λόγος για να λατρέψουμε τα lipgloss: το extreme shine volume lipgloss έχει ουδέτερο αποτύπωμα! Σε συνεργασία με την εταιρεία ClimatePartner, υπολογίσαμε τις αναπόφευκτες εκπομπές CO2 του lip gloss και στη συνέχεια τις αντισταθμίσαμε μέσω του έργου προστασίας του κλίματος Wind Energy, στη Μαχαράστρα της Ινδίας. Αυτό το έργο έχει δεσμευτεί για να βελτιώσει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και την αειφόρο ανάπτυξη στην Ινδική πολιτεία Μαχαράστρα.