×

Εσύ βουρτσίζεις σωστά τα δόντια σου; #ISSA3

 

Δεν έχει σημασία μόνο πόσο συχνά βουρτσίζεις τα δόντια σου αλλά και ο τρόπος. Αν βιάζεσαι, αν κάνεις "μόνο αυτά που φαίνονται", τότε τα αποτελέσματα είναι σαν να μην τα έχεις βουρτσίσει και η οδοντική πλάκα παραμένει ανενόχλητη και χρόνο με το χρόνο μετατρέπεται σε πέτρα, η οποία προκαλεί ουλίτιδα.

Παρακάτω δες τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στο βούρτσισμα των δοντιών. Μήπως κάνεις κι εσύ κάποια από αυτά;

Βουρτσίζεις με δύναμη τα δόντια

Τα δόντια σου θέλουν μόνο απαλές κινήσεις για να καθαρίσουν. Όταν πιέζεις με δύναμη την οδοντόβουρτσα πάνω στα δόντια σου μπορεί να τραυματίσεις τα ούλα σου, αλλά και να καταστρέψεις το σμάλτο των δοντιών.

Μην βουρτσίζεις τα δόντια σου λιγότερο απ' όσο πρέπει

Κάθε βούρτσισμα πρέπει να διαρκεί περίπου 2-3 λεπτά. Η ISSA 3 έχει 16 διαφορετικούς παλμούς με την εμβληματική T-Sonic τεχνολογία της FOREO και προσφέρει μια εξατομικευμένη και αβίαστη περιποίηση.

Μην ξεχνάς να καθαρίζεις τη γλώσσα και τα ούλα σου

Η καινοτόμος κεφαλή Hybrid Wave Brush Head της ISSA 3 προσφέρει 2 φορές ισχυρότερο αναζωογονητικό καθαρισμό δοντιών και απαλό μασάζ ούλων, ενώ παράλληλα με την πίσω πλευρά καθαρίζει τη γλώσσα και τα μάγουλα, βελτιώνοντας τη στοματική υγιεινή αποδεδειγμένα κατά 140%, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι θα φτάσει παντού.

Βρέχεις την οδοντόβουρτσα ή την οδοντόκρεμα; Χρησιμοποιείς μεγάλη ποσότητα οδοντόκρεμας;

Σύμφωνα με τους ειδικούς το νερό διαλύει τα συστατικά της οδοντόκρεμας και μειώνει τη δράση της. Οπότε, πρώτα βρέχουμε την οδοντόβουρτσα και μετά βάζουμε οδοντόκρεμα ίση με το μέγεθος ενός μπιζελιού. Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι η ISSA 3 είναι 100% αδιάβροχη.

Έχεις την ίδια οδοντόβουρτσα για πολύ καιρό

Ο γενικός κανόνας λέει ότι πρέπει να αλλάζεις την οδοντόβουρτσά σου όταν οι ίνες έχουν φθαρεί και γυρίζουν προς τα έξω. Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί σε ένα ένα μήνα ή σε ένα χρόνο, αλλά όχι με την ISSA 3 – την 1η ηχητική οδοντόβουρτσα από σιλικόνη με υβριδική κεφαλή από σιλικόνη είναι ανθεκτική στα βακτήρια -επαναφορτίζεται μέσω USB και η μπαταρία διαρκεί έως 365 μέρες.

Η ISSA 3 είναι διαθέσιμη σε τέσσερις αποχρώσεις στο foreo.com: Pearl Pink, Mint, Fuchsia, Black.