×

H The Body Shop έχει τα πιο περιβαλλοντικά και βιώσιμα Body Butters


Η The Body Shop παρουσίασε το πρώτο της Body Butter το 1992 και σήμερα, πωλείται ένα κάθε 3 δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο. Έχουν πλέον πιστοποίηση από την The Vegan Society (ένα κορυφαίο πρότυπο vegan πιστοποίησης) και δημιουργούνται με τουλάχιστον 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως το χειροποίητο βούτυρο καριτέ που η The Body Shop προμηθεύεται μέσα από το πρόγραμμα της, Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες από την Γκάνα και συγκεκριμένα από τις εξειδικευμένες γυναίκες παραγωγούς του συνεταιρισμού Tungteiya Women’s Association.

Τα νέα Body Butters - 13 για την ακρίβεια- προσφέρουν εντατική, πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί έως και 96 ώρες και θα μεταμορφώσουν την όψη και την υφή της επιδερμίδας κάθε γυναίκα και κάθε άντρα που φροντίζει και αγαπά τον εαυτό της/του. Γιατί η φροντίδα του εαυτού μας είναι μια γενναία πράξη αυταγάπης.

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να επιλέξετε το δικό σας συστατικό και άρωμα από τα: Strawberry, British Rose, Pink Grapefruit, Satsuma, Almond Milk, Mango, Moringa, Avocado, Shea, Coconut, Argan, Olive και Hemp.

ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΒΙΩΣΙΜΑ BODY BUTTERS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΟΤΕ

Με νέα, πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία, αυτά είναι τα πιο βιώσιμα Body Butters που δημιουργήθηκαν ποτέ. Διαθέτουν καπάκι αλουμινίου και δοχείο από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, συμπεριλαμβανομένου και του ανακυκλωμένου πλαστικού που προμηθεύεται η The Body Shop μέσω του προγράμματος Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες από τους δρόμους της Bengaluru στην Ινδία, σε συνεργασία με την Plastics for Change.

Είναι γεγονός και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Η πλαστική ρύπανση αποτελεί παγκόσμια κρίση και ο πλανήτης πνίγεται από το πλαστικό. Στην Ινδία, τα μη συλλεχθέντα απορρίμματα αναλογούν σχεδόν στο 1/3 των απορριμμάτων. Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει στην ανάδυση ενός ανεπίσημου συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων από τους λεγόμενους «συλλέκτες απορριμμάτων», ο αριθμός των οποίων αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο.

Η συνεργασία της The Body Shop με την Plastics for Change βοηθά όχι μόνο στην αντιμετώπιση του υπάρχοντος προβλήματος της πλαστικής ρύπανσης αλλά και στη στήριξη περίπου 2.500 περιθωριοποιημένων συλλεκτών απορριμμάτων στην Ινδία με πρόσβαση σε καλύτερες συνθήκες υγιεινής στην εργασία τους και διασφαλίζει μια δίκαιη τιμή για τα πλαστικά απορρίμματα που συλλέγουν.

Το γεγονός ότι τα νέα Body Butters διαθέτουν ανακυκλώσιμη συσκευασία από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, σημαίνει ότι αυτόματα μειώνεται η χρήση του πρωτογενούς πλαστικού κατά 241 τόνους ετησίως.4

Για αυτό σας προτρέπουμε να ανακυκλώνετε τόσο το καπάκι όσο και το δοχείο της συσκευασίας, δείχνοντας έτσι την αγάπη σας στο περιβάλλον και τον πλανήτη.

ΝΕΟ AVOCADO BODY BUTTER

Αυτό το νέο, κρεμώδες vegan Body Butter, είναι ιδανικό για την θρέψη της ξηρής επιδερμίδας καθώς προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 96 ώρες. Tο έλαιο αβοκάντο σε αυτό το νέο Body Butter είναι βιώσιμης προέλευσης και προέρχεται από την Νότια Αφρική από καλλιέργειες για την άρδευση των οποίων, χρησιμοποιούνται προωτοποριακά προγράμματα διαχείρισης νερού. Έτσι, το έλαιο αβοκάντο είναι ευεργετικό όχι μόνο για την επιδερμίδα σας αλλά και για τον πλανήτη.