×

Η Maybelline Sky High Mascara ήρθε για να μείνει!


Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη Maybelline Sky High Mascara -το νέο αγαπημένο μάσκαρα της Maybelline New York.

Προσφέρει έντονο μαύρο χρώμα, όγκο και μήκος από τη ρίζα έως τις άκρες χάρη στο κωνικό και πολύ εύκαμπτο βουρτσάκι, που φτάνει πραγματικά σε κάθε βλεφαρίδα. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα bamboo και μικροίνες για αυθεντικό όγκο στις βλεφαρίδες, χωρίς να τις κολλάει και έχει σταθερό αποτέλεσμα ακόμη και αν έχουν περάσει πολλές ώρες μετά την εφαρμογή της.

Πως να την εφαρμόσεις σωστά

Εφάρμοσε τη μάσκαρα με ανοδική κίνηση, δίνοντας έμφαση στις ρίζες των βλεφαρίδων σου. Σε περίπτωση που επιθυμείς ένα πιο έντονο αποτέλεσμα, θα μπορούσες να επαναλάβεις την διαδικασία απλώνοντας μία δεύτερη ή και τρίτη στρώση. Επίσης, μην αφήσεις το προϊόν να στεγνώσει μεταξύ των διαφορετικών στρώσεων και να κλείνεις καλά την συσκευασία μετά από κάθε χρήση.


Τελικά μου άρεσε;

Ανήκει στην κατηγορία των μάσκαρα που κάνει αυτό που υπόσχεται. Είναι οικονομική και σίγουρα η ποιότητα της δε θα σε απογοητεύσει, αντιθέτως θα σας εκπλήξει -είναι by Maybelline άλλωστε. Σίγουρα θα την αγοράσω ξανά και είμαι σίγουρη πως αν την δοκιμάσεις, θα καταλάβεις το γιατί.