×

Αυτά είναι τα νέα vegan botanical kinetics™ serums από την Aveda


Η Aveda έχει τελειοποιήσει την τέχνη και την επιστήμη των φυσικών συστατικών της, με κλινικά αποτελέσματα για κάθε προϊόν. Άλλωστε η Aveda είναι ένα vegan, υψηλής απόδοσης, plant-infused brand περιποίησης μαλλιών με βασική αποστολή τη βιωσιμότητα. Επομένως η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς με απλό και αποτελεσματικό τρόπο γίνεται τώρα πιο εύκολη με το λανσάρισμα των botanical kinetics serums, μία σύνθεση από βλαστοκύτταρα και οξέα φυτών που επιλέγονται για τη δύναμη μεταμόρφωσης που προσφέρουν.

Κάθε ένα από τα τρία serums: Intense Hydrator, Instant Luminizer και  Pore Refiner είναι αγνά, plant-powered προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και υποστηρίζονται από κλινικά αποτελέσματα, ενώ η σύνθεσή τους είναι vegan και cruelty-free.

«Κάθε ένα από τα τρία serums στοχεύει σε μία συγκεκριμένη skin care λύση ώστε ο καταναλωτής να επιλέξει το προϊόν που ικανοποιεί τις ανάγκες της επιδερμίδας του» αναφέρει η Christine Hall,  αντιπρόεδρος του τμήματος  Ερευνάς και Ανάπτυξης της Aveda. «Δημιουργήσαμε αυτές τις συνθέσεις για να παρέχουμε στους skin enthusiasts, λύσεις που με τη βοήθεια της δύναμης των φυτών, προσφέρουν άμεση ικανοποίηση αλλά και ουσιαστικά αποτελέσματα σε βάθος χρόνου»

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PLANT STEM CELL + PLANT ACID

Κάθε μία σύνθεση των botanical kinetics serums είναι ενισχυμένη από δύο συμπληρωματικά ενεργά φυτικά συστατικά. Κάθε συσκευασία περιέχει φυσικά προερχόμενα οξέα και 10.000 φυτικά βλαστοκύτταρα που έχουν επιλεχθεί για την αποδεδειγμένη δύναμη μεταμόρφωσης που προσφέρουν, ενώ έχουν συνδυαστεί ώστε να καταφέρνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση.

Για να δημιουργήσει αυτά τα προϊόντα η Aveda μελέτησε τη διαδικασία αναγέννησης των φυτών σε κυτταρικό επίπεδο και έτσι καλλιέργησε βλαστοκύτταρα στο βοτανικό της εργαστήριο. Αυτή η διαδικασία επέτρεψε στην ομάδα έρευνας και ανάπτυξης να αποκτήσει υψηλότερα επίπεδα δραστικών συστατικών δεν θα μπορούσαν να αναπτυχθούν αποκλειστικά με τη βοήθεια των φυτών. Τα υψηλής απόδοσης οξέα της Aveda – Υαλουρονικό οξύ, Alpha υδροξύ-οξέα (ΑΗΑ) και Beta υδροξύ-οξέα (BHA)  – προέρχονται 100% από τα φυτά.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ & ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η φόρμουλα κάθε ορού διαθέτει μια σύνθεση βλαστοκυττάρων και φυτικών ενεργών συστατικών που επιλέχθηκαν για να προσφέρουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και να καλύπτουν τις ανάγκες της επιδερμίδας.

botanical kinetics intense hydrator: Είναι το ιδανικό serum για την αφυδατωμένη επιδερμίδα με ξηρή υφή και εμφανείς λεπτές γραμμές καθώς αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ενισχύει το προστατευτικό στρώμα λιπιδίων του δέρματος με την πάροδο του χρόνου. Σε κλινικές δοκιμές το 100% όσων τη δοκίμασαν εμφάνισαν βελτιωμένα αποτελέσματα καθημερινής και άμεσης ενυδάτωσης.

To φραγκόσυκο είναι γνωστό για τις ικανότητες του να συγκρατεί το νερό, βοηθώντας την επιδερμίδα να επαναφέρει τον φυσικό φραγμό της ώστε να συγκρατεί την ενυδάτωση, γεγονός που είναι αποδεδειγμένο από την in vitro δοκιμή. Το φυτικής προέλευσης υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει τα κύτταρα και επαναφέρει άμεσα την υγρασία της επιδερμίδας, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές που εμφανίζονται στην αφυδατωμένη επιδερμίδα. Ακόμα τα διαφορετικά μοριακά βάρη διασπώνται σε διαφορετικό χρόνο κι έτσι το υαλουρονικό οξύ προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα και τη διατηρεί ενυδατωμένη ενώ τα κατώτερα στρώματα της ενδυναμώνονται.

botanical kinetics instant luminizer: Η αργή ανανέωση των κυττάρων κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται θαμπή, όμως με μία μόνο χρήση του botanical kineticsinstant luminizer τα κύτταρα που βρίσκονται στην επιφάνεια αναζωογονούνται και η επιδερμίδα αποκτά λαμπερή, λεία όψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

O λωτός είναι γνωστό για το όμορφο λευκό φύλλωμα του και τα βλαστοκύτταρα του βοηθούν την επιδερμίδα να αποκτήσει λάμψη. Τα φυτικά προερχόμενα alpha υδροξύ-οξέα (ΑΗΑ) ενεργοποιούν τη δραστηριότητα των κυττάρων και απολεπίζουν την επιδερμίδα. Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται αποκαλύπτοντας τα ορατά πιο λαμπερά κύτταρα. Η επιφάνεια της επιδερμίδας είναι αισθητά πιο λαμπερή με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Το 81% όσων τη δοκίμασαν παρατήρησαν πιο λεία την επιδερμίδα τους,*** ενώ το 97% όσων τη δοκίμασαν παρατήρησαν βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας μετά από τέσσερις εβδομάδες. ****

botanical kinetics pore refiner: Η σταδιακή αύξηση της λιπαρότητας και των νεκρών κύτταρων είναι πιθανόν να μεγαλώσουν και να φράξουν τους πόρους της επιδερμίδας. Το botanical kineticspore refiner μπορεί να δώσει λύση προσφέροντας ισορροπημένη υφή στην επιδερμίδα μειώνοντας αισθητά το μέγεθος των πόρων. Το 90% όσων το δοκίμασαν παρατήρησαν σημαντική αλλαγή στην εμφάνιση των πόρων της επιδερμίδας μετά από τέσσερις εβδομάδες. ***** .

To γαρύφαλλο είναι γνωστό για το λαμπερό κίτρινο φύλλωμα του, ενώ τα βλαστοκκύτταρα του συσφίγγουν και καθαρίζουν τους πόρους της επιδερμίδας προσφέροντας ισορροπημένα αποτελέσματα. Το γαρύφαλλο αυξάνει το επιδερμικό πάχος, όπως αποδεικνύεται και στις in-vitro δοκιμές. Τα φυτικά beta υδροξύ-οξέα (BHA) που προέρχονται από τον αειθαλή θάμνο εισέρχονται στην επιδερμίδα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αποκτήσει νεανική όψη με ορατά πιο μικρούς πόρους.

Όλα τα botanical kinetics™ serums είναι φτιαγμένα από 100% φυσικά προερχόμενα χρωστικά από οξείδια σιδήρου κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας χωρίς σιλικόνη, parabens, ορυκτέλαια και συνθετικά αρώματα.

ΣΥΛΛΟΓΗ AVEDA BOTANICAL KINETICS

Tα νέα serums συμπληρώνουν την πλήρως vegan και cruelty free botanical kinetics™ συλλογή της Aveda η όποια περιέχει καθαριστικά προσώπου (purifying gel, purifying crème, exfoliating crème και all-sensitive), toners (skin toning agent, toning mist), απολεπιστικά προϊόντα (exfoliant & radiant skin refiner); lotions (all-sensitive, hydrating, oil control), κρέμες (intense hydrating soft & rich), μάσκες (deep cleansing clay και intense hydrating) και την energizing κρέμα ημέρας. Η συλλογή δημιουργήθηκε με γνώμονα την πεποίθηση πως όλα τα έμβια όντα έχουν δύναμη και η botanical kinetics™  συλλογή φέρνει τη φυτική δύναμη στην επιδερμίδα σας ώστε  αποκαταστήσει τη φυσική ομορφιά της, κάθε ημέρα.

ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Τα botanical kinetics serums είναι κατασκευασμένα από 97% φυσικά προερχόμενα, cruelty free και vegan συστατικά. H συσκευασίες κατασκευάζονται με 90% post-consumer recycled fiber, η γυάλινη φιάλη είναι ανακυκλώσιμη και κατασκευάζεται από 100% ηλιακή και αιολική ενέργεια μέσω πιστώσεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειάς και αντισταθμίσεων άνθρακα.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Εφαρμόστε το serum σε καθαρή επιδερμίδα, μετά το καθαριστικό προσώπου ή το toner. Στη συνέχεια εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα. Ανακαλύψετε τη  botanical kinetics ενυδατική lotion, την intense hydrating rich crème και τη intense hydrating soft crème ανάλογα τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η συλλογή botanical kinetics serums είναι διαθέσιμη στο aveda.gr.