×

Essence Advent calendar 2021 "24 sparkling moments of joy"


Ποια ήταν άραγε η τελευταία ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή που πραγματικά σας μάγεψε; Η μυρωδιά του χριστουγεννιάτικου ζεστού κρασιού; Ένα ταξίδι σε ένα χιονισμένο χειμερινό προορισμό με την οικογένειά σας;
Ή ένα μήνυμα «Σε σκέφτομαι!» από έναν καλό φίλο; Είναι τα μικρά πράγματα, οι στιγμές, που κάνουν τη διαφορά! Κι επειδή πολλές φορές στην καθημερινή μας ζωή δεν τους δίνουμε τη σημασία που τους πρέπει, φέτος ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο, τις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, για να σκεφτούμε αυτές τις μικρές, αλλά ξεχωριστές στιγμές, που δίνουν αξία στη ζωή μας. Και τί είναι αυτό που δεν πρέπει ποτέ να λείπει από την καθημερινότητά μας τα Χριστούγεννα; Ένα γεμάτο αγάπη Advent Calendar που χαρίζει χαμόγελα στα πρόσωπά μας κάθε μέρα, μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων!

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι σίγουρο ότι φέτος θα μείνει αξέχαστη με την συλλεκτική έκδοση του Advent Calendar της essence “advent calendar 24 sparkling moments of joy”, γιατί έχετε να ανακαλύψετε 24 εκθαμβωτικές και δημιουργικές εκπλήξεις!

Δεν θέλουμε να αποκαλύψουμε πολλά, αλλά για εσάς που είστε εξίσου ενθουσιασμένοι με εμάς, πάρτε εδώ μία κλεφτή ματιά! 

Υπάρχουν 21 πορτούλες με συλλεκτικά προϊόντα, ενώ τρία από τα αγαπημένα μας προϊόντα από τη βασική συλλογή κρύβονται πίσω από τις υπόλοιπες πόρτες. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα μοναδικό λαμπερό ρουζ σε απαλή ροζ απόχρωση που περιμένει να ανακαλυφθεί. Ένα φροντιστικό lip balm και ένα κραγιόν με υψηλή χρωματική απόδοση που εξασφαλίζουν τα τέλεια χριστουγεννιάτικα χείλη. Χάρη στο μίνι primer νυχιών, τα εορταστικά σχέδια στα νύχια σας θα διαρκέσουν όλα τα Χριστούγεννα και τα μακράς διαρκείας στιλ μακιγιάζ στα μάτια είναι εγγυημένα με την κρεμώδη βάση σκιάς ματιών σε ανοιχτή καφέ απόχρωση. Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό, ένα εξαιρετικά μαλακό μπλέντερ σκιάς ματιών αλλά και το αντίστοιχο εργαλείο καθαρισμού πινέλου σάς περιμένουν στο φετινό advent calendar.

Το Αdvent Calendar της essence θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη Οκτωβρίου 2021 και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.