×

Η Essence έχει ότι χρειάζεσαι για να αποκτήσεις τα πιο wow φρύδια!

Όποιον make-up artist κι αν ρωτήσεις θα σου πει πώς τα φρύδια είναι αυτά που δίνουν δυναμική στο βλέμμα. Και σκέψου κάτι πολύ απλό δεν έχουν όλοι το ίδιο σχήμα, μέγεθος, πυκνότητα ή μάκρος. Αυτά καθορίζονται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Με άλλα λόγια αν έχεις όμορφα φρύδια έχεις πετύχει το 50% του μακιγιάζ. Ωστόσο, δεν γεννηθήκαμε όλες με τέλεια φρύδια και δεν έχουμε όλες την υπομονή ή τις δεξιότητες για να τα αναδείξουμε όπως πρέπει και ταιριάζουν στο πρόσωπό μας.

Ευτυχώς υπάρχουν εξαιρετικά προϊόντα που μας βοηθούν να έχουμε όμορφα φρύδια χωρίς να μοιάζουν ψεύτικα.

1) Χτένισε καλά τα φρύδια σου και αν χρειάζεται, αφαίρεσε τυχόν τριχούλες που περισσεύουν.
2) Γέμισε το σχήμα από κάτω και προέκτεινε ελαφρώς το τελείωμα του με λεπτό μολυβάκι.
3) Χτένισε ξανά και γέμισε το σχήμα κι από πάνω.
4) Άπλωσε λίγο concealer γύρω από το κάθε φρύδι, για να καθαρίσεις τυχόν ατέλειες και σβήσ’ το με ένα πινελάκι.
5) Χτένισε ξανά για να τελειοποιήσεις το αποτέλεσμα και είσαι έτοιμη!

Χάρη στη Συλλεκτική Σειρά περιποίησης της essence Couldn’t Care More! που περιέχει όλα όσα χρειάζεσαι, μπορείς να αποκτήσεις τα πιο wow φρύδια!

Η προετοιμασία είναι το κλειδί - το Caring Eyebrow Scrub  αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Σχήμα? Τικ! Με το Eyebrow Tweezer και το Shape & shave trio, είναι εύκολο να αφαιρέσεις τυχόν τρίχες που ξεφεύγουν.

Το After Shape Brow Roller Cooling & Calming δροσίζει και καταπραΰνει το δέρμα μετά το βγάλσιμο των φρυδιών. Χρειάζεαι μία επιπλέον δόση φροντίδας; Φυσικά, γιατί όχι μόνο το δέρμα σου, αλλά και τα φρύδια σου λατρεύουν την περιποίηση!

To Brow Serum εξασφαλίζει παχιά, πιο γεμάτα φρύδια, το Caring Eyebrow Fixing Gel διατηρεί τα φρύδια σε φόρμα και τα θρέφει ταυτόχρονα με το εκχύλισμα αλόης βέρα, ενώ η Βrow Μask αναγεννά τα φρύδια σε μια μόλις νύχτα.

Κλείνοντας... μην κάνεις υπερβολές! Δεν θες να αλλάξεις το σχήμα του φρυδιού σου, θέλεις να φαίνεται πιο γεμάτο και καλοσχηματισμένο.

Ηcouldn’t care more! είναι διαθέσιμη στα καταστήματα καλλυντικών, στα Hondos Center και στο Beautyaz.gr