×

Αποδράστε σε μια φανταστική χώρα γεμάτη χαρά με το Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Εξελισσόμενο σε ένα νέο, απολαυστικό Eau de Parfum, λουλουδάτο  και διακριτικά γλυκό άρωμα, το Gucci Flora Gorgeous Gardenia επαναλανσάρεται με την #FloraFantasy, μια καμπάνια με πρωταγωνίστρια την  πολυ-πλατινένια καλλιτέχνη, τραγουδοποιό και πρωτοπόρο, Miley Cyrus. Ένας  παράξενος κόσμος εμπνευσμένος από τα Γιαπωνέζικα anime, ένα κεφάτο,  ονειρεμένο σκηνικό που παραπέμπει στην χαριτωμένη kawaii αισθητική όπου  “more is more”. Ενσαρκώνοντας απόλυτα τη γενιά της, η Miley Cyrus μιλάει με  ειλικρίνεια για την αυτο-έκφραση, την αισιοδοξία και την αυθεντικότητα. Σε  έναν κόσμο φαντασίας, γεμάτο λουλούδια και χνουδωτά, απαλά ζωάκια, το  Gucci Flora Gorgeous Gardenia πρωταγωνιστεί ως η τέλεια έκφραση της χαράς  της, ένα signature λουλουδάτο άρωμα για όλα τα ελεύθερα πνεύματα.  

«Γεννημένο» την ίδια χρονιά που ο Οίκος γιορτάζει τα 100 χρόνια του, το Gucci Flora Gorgeous Gardenia κάνει το ντεμπούτο του με ένα νέο μπουκάλι, σε  λακαριστό ροζ και με το χαρακτηριστικό Flora μοτίβο, επανασχεδιασμένο μέσα  από τη ματιά του Alessandro Michele.  

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum  

Το Gucci Flora Gorgeous Gardenia επαναλανσάρεται με ένα νέο Eau de Parfum,  αποκαλύπτοντας μια νέα, πιο συμπυκνωμένη εκδοχή του original Eau de  Toilette. Με χαρούμενη floral υπογραφή, το άρωμα περιστρέφεται γύρω από τη  Γαρδένια, ένα λουλούδι ανέκαθεν θαυμαστό για το μεγαλείο του, το οποίο  λέγεται πως πρωταγωνιστούσε σε ελιξίρια και μαγικά φίλτρα. Με έμπνευση από  αυτό τον θρύλο και την μυστική δύναμη του λουλουδιού, η υπέροχη Λευκή  Γαρδένια συνδυάζεται με ηλιόλουστο Absolute από Γιασεμί Grandiflorum. Η  μοντέρνα floral υπογραφή του αρώματος εκφράζεται μέσα από ένα χαρωπό ακόρντο από Άνθος Αχλαδιάς που προκαλεί συναισθήματα χαράς σε όποιον το  φοράει ενώ μια ιδέα ακόρντου Καστανής Ζάχαρης προσθέτει μια ντελικάτη  γλύκα στο ίχνος του. 

Η συσκευασία 

Το Gucci Flora Gorgeous Gardenia λανσάρεται μέσα σε ένα νέο, πιο μακρόστενο μπουκάλι. Το λακαριστό ροζ γυαλί και το λαμπερό χρυσό καπάκι το καθιστούν ένα αντικείμενο πόθου. Αξιοσημείωτη προσθήκη, το χαρακτηριστικό Flora μοτίβο του Οίκου: επανασχεδιασμένο με ένα design εμπνευσμένο από το όραμα του Alessandro Michele, αποτελεί βασικό στοιχείο της ταυτότητας του brand,  ένας πίνακας από πολύχρωμα λουλούδια δημιουργημένος από τον καλλιτέχνη  Vittorio Accornero για τον Gucci τo 1966. Μια «έκρηξη» εικονογραφημένης  floral ζωής, τόσο το μπουκάλι όσο και το κουτί του αναδεικνύουν εκδοχές αυτού  του μοτίβου, ενώ το κουτί διακοσμούν στοιχεία από ένα σοφιστικέ πλισέ χαρτί.  

Η καμπάνια 

«Η καμπάνια του Flora Gorgeous Gardenia είναι μια πρόκληση να  επανερμηνεύσουμε τον κόσμο των λουλουδιών με έναν απρόσμενο τρόπο. Η  έμπνευση έρχεται από την Miley Cyrus, μια καλλιτέχνη με πνεύμα rock’n’roll και  εκλεκτικό μαζί... Εξάλλου, ποιος λέει πως κάποιος με rock’n’roll στυλ δεν μπορεί  να ζήσει μέσα σε έναν κόσμο λουλουδιών και να ενσαρκώσει το Flora σύμπαν;»  Alessandro Michele.  

Σκηνοθετημένη και κινηματογραφημένη από την καλλιτέχνη Petra Collins, η  καμπάνια #FloraFantasy αποτελεί ένα ταξίδι μέσα σε έναν ζαχαρωτό ροζ κόσμο,  εμπνευσμένο από τα Γιαπωνέζικα anime, γεμάτο pop αναφορές. Καλλιτέχνης,  ηθοποιός, πρωτοπόρος και φιλάνθρωπος, η Miley Cyrus είναι η  πρωταγωνίστρια της ιστορίας καθώς περιστοιχίζεται από τέλεια χτενισμένα  λευκά poodles και απαλές γάτες Περσίας. Καλεσμένη σε ένα σπίτι, με τον λευκό  του φράχτη και τα άψογα φροντισμένα παρτέρια του, την βλέπουμε να  αγκαλιάζει τα ζώα στον κήπο πριν δραπετεύσει σε μια παραλία όπου παίζει την ηλεκτρική κιθάρα της. Θυμίζοντας rock icons του παρελθόντος και συγχρόνως  εκφράζοντας το παρόν, η Miley ενσαρκώνει ιδανικά μια γενιά που εμπνέεται  από την αυθεντικότητα και την αυτο-έκφραση. Σκηνές σε ροζ και παστέλ  αποχρώσεις δημιουργούν την σουρεαλιστική αίσθηση του film και παρασύρουν  τον θεατή σε ένα anime όνειρο, μια Flora Fantasy που κινείται από την  πραγματική ζωή σε μια άλλη διάσταση την ίδια στιγμή. Καθώς η Miley μεταμορφώνεται σε εικονογραφημένο χαρακτήρα, ο θεατής μεταφέρεται σε  έναν φανταστικό κόσμο όπου η φύση ζωντανεύει. Η Miley επιστρέφει στην  πραγματικότητα καθώς το μπουκάλι του Gucci Flora Gorgeous Gardenia έρχεται  ξανά στο επίκεντρο της σκηνής, ανάμεσα σε πολύχρωμα λουλούδια.  

Credits

Creative Director: Alessandro Michele 

Art Director: Christopher Simmonds  

Photographer/Director: Petra Collins  

Make Up Artist: Thomas de Kluyver  

Hair Stylist: Paul Hanlon 

Music Credits: “Delicious” 

Written by Jacqueline Blake (PRS), Caroline Askew (PRS), Conall Ronan  Fitzpatrick (PRS) 

Published by Wixen Music UK Ltd (PRS) 

Produced by Omer Fedi & Blake Slatkin  

Performed by Miley Cyrus