×

Το LUNA play smart 2 αναβαθμίζει τη ρουτίνα ομορφιάς σας, προφέροντας καθαρισμό και μία ολοκληρωμένη ανάλυση των αναγκών της επιδερμίδα σας!

Η πιο έξυπνη συσκευή καθαρισμού και massage προσώπου στον κόσμο, αναβαθμίστηκε και είναι έτοιμη να μας προσφέρει μία ολοκληρωμένη, έξυπνη ανάλυση των αναγκών της επιδερμίδας, ειδικά τώρα που το φθινόπωρο μας έδειξε τις προθέσεις του και οι πρώτες κρύες μέρες έκανα την εμφάνιση τους.

Το ολοκαίνουριο FOREO LUNA play smart 2, όπως είναι το όνομά του, είναι η μόνη 2-σε-1 συσκευή καθαρισμού στην αγορά, που αναλύει την υγεία και τα ποσοστά υγρασίας της επιδερμίδας και διαμορφώνει μία προσωποποιημένη ρουτίνα καθαρισμού που καθαρίζει απαλά και σε βάθος και η οποία εξελίσσεται μαζί με τις ανάγκες της. Η FOREO άλλωστε γνωρίζει καλά πως στο κόσμο του skincare, είναι σημαντικό το προϊόν να προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη!

Το πιο υγιεινό face brush! 

Το LUNA play smart 2 όπως επίσης και όλη η οικογένεια προϊόντων LUNA, στεγνώνει εύκολα και είναι φτιαγμένη από απίστευτα απαλή και ultra-hygienic σιλικόνη η οποία είναι 35 φορές πιο υγιεινή από τα nylon bristles, χωρίς phthalates και BPA. Ακόμα, είναι εξοπλισμένη με έξυπνους αισθητήρες επιχρυσωμένους από χρυσό 24 καρατιών και T-Sonic pulsations που αφαιρούν το 99.5% της βρωμιάς, τον ιδρώτα και τα υπολείμματα του makeup για αισθητά πιο φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα.

Το πιο εύκολο στη χρήση facial cleansing στην αγορά!

Η μπαταρία της συσκευής διαρκεί έως και 1000 χρήσεις, είναι 100% αδιάβροχη και ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας και δεν χρειάζεται επιπλέον αξεσουάρ για να λειτουργήσει. Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τη συσκευή με το FOREO For You app, είναι συμπαγής και ελαφριά προφέροντας εκπληκτικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα όποτε και όπου θελήσετε!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:

ΒΗΜΑ 1: Καθαρισμός

  • Για να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας για μία λεπτομερή ανάλυση,  καθαρίστε το πρόσωπό σας με το LUNA play smart 2 ώστε να αφαιρέσετε όλη τη βρωμιά και τα βακτήρια αποκαλύπτοντας τα φυσικά επίπεδα ενυδάτωσης. Αφού πραγματοποιήσετε τη ανάλυση, το FOREO For You app θα διαμορφώσει για εσάς την απόλυτη ρουτίνα καθαρισμού για την επόμενη φορά.
  • Εφαρμόστε το καθαριστικό προσώπου που χρησιμοποιείτε στο πρόσωπό σας και στη συσκευή.
  • Χρησιμοποιήστε τη συσκευή κάνοντας κυκλικές κινήσεις από το μέτωπο προς τα μάγουλα έως τη μύτη. Το LUNA play smart 2 θα σταματήσει για να σας προειδοποιήσει ώστε να προχωρήσετε στην επόμενη περιοχή του προσώπου.
  • Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας. Περιμένετε ακόμη 2 λεπτά, ώστε να στεγνώσει πλήρως η επιδερμίδα και στη συνέχεια μπορείτε να προχωρήσετε σε μία ολοκληρωμένη  ανάλυση των αναγκών της επιδερμίδας σας. Ακόμη, εφαρμόστε οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε για να ολοκληρώστε τη ρουτίνα ομορφιάς σας.

ΒΗΜΑ 2: Ανάλυση της επιδερμίδας

  • Ανοίξτε την εφαρμογή FOREO For You στο smartphone σας και ενεργοποιήστε το Bluetooth.
  • Ενεργοποιήστε τη συσκευή LUNA play smart 2 πατώντας  το κεντρικό κουμπί μέχρι να ανάψει το φως. Μόλις το Bluetooth συνδεθεί τότε η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση.
  • Πατήστε και κρατήστε παρατεταμένα τους αισθητήρες στο πίσω μέρος της συσκευής στα μάγουλα, το μέτωπο στην περιοχή της μύτης  και το πιγούνι.
  • Η εφαρμογή FOREO For You θα αναλύσει τα δεδομένα και τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας διαμορφώνοντας μία προσωποποιημένη ρουτίνα καθαρισμού. Πιέστε και κρατήστε για 3 δευτερόλεπτα το κεντρικό κουμπί της συσκευής.
  • Για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή μία φορά την εβδομάδα την ίδια ώρα ή καθώς ταξιδεύτε.

ΕΞΥΠΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Η έξυπνη ανάλυση της επιδερμίδας, μελετά την υγεία του δέρματός σας και στη συνέχεια δημιουργεί μια εξατομικευμένη ρουτίνα καθαρισμού, ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και να βοηθήσει στη βελτίωση της λάμψης της από την πρώτη χρήση.

Ο όρος "έξυπνη συσκευή" αναφέρεται στους αισθητήρες που τοποθετούνται στο πίσω μέρος της LUNA play smart 2, μέσω των οποίων η εφαρμογή FOREO For You μετρά τα επίπεδα ενυδάτωσης σε πραγματικό χρόνο σε κάθε περιοχή του προσώπου, καθώς αυτά ποικίλλουν από περιοχή σε περιοχή. Στη συνέχεια, η εφαρμογή αναλύει αυτά τα δεδομένα για να δημιουργήσει την τέλεια ρουτίνα καθαρισμού η οποία εξελίσσεται με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, για να εξασφαλίσει ισορροπημένα επίπεδα ενυδάτωσης με την πάροδο του χρόνου και να διατηρήσει την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη μετά τον καθαρισμό.

Το LUNA play smart 2 αποτελεί μία απλή λύση που περιποιείται και αναλύει τις ανάγκες της επιδερμίδας, όποτε και όπου θελήσετε από το γυμναστήριο μέχρι το γραφείo συνοδεύοντας σας σε κάθε περίσταση. Ακόμα, είναι διαθέσιμη σε 4 πολύχρωμες versions: Mint For You, Cherry Up, Tickle Me Pink, and Peek-A-Blue, που δεν θα μπορέσετε να μην τις δημοσιεύσετε στα Instagram stories σας!

Η συσκευή LUNA play smart 2, LUNA 3, και όλη η οικογένεια προϊόντων LUNA από τη FOREO είναι διαθέσιμα στο www.foreo.com ενώ στην Ελλάδα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα Sephora.