×

Η ΝΕΑ RoseGlow Collection της Laura Mercier είναι εδώ για να κάνεις τα πιο εντυπωσιακά eye makeup

Είναι από τις συλλογές μακιγιάζ που ανυπομονώ να έρθει στα χέρια μου, η ΝΕΑ RoseGlow Collection της Laura Mercier συμπληρώνει τις iconic σκιές σε μορφή στικ Caviar Stick Eye Shadows για να κάνεις τα πιο glamorous και εντυπωσιακά eye makeup.

Εμπνευσμένη από την αγαπημένη απόχρωση Rosegold της Caviar Stick Eye Shadow, η Laura δημιούργησε μια ολοκληρωμένη συλλογή έξι νέων Caviar Stick Eye Shadows και μία Limited Edition Highlighting Powder σε ουδέτερους ροζ τόνους που προσαρμόζονται σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας προσφέροντας τέλειες nude αποχρώσεις σε όλους.

Η νέα RoseGlow Collection της Laura Mercier είναι η πρώτη nude συλλογή, που αναδεικνύει όλους τους τόνους επιδερμίδας, χάρη στο εξισορροπητικό RoseGlow μείγμα από πέρλες λάμψης. Κάθε απόχρωση της RoseGlow Collection περιέχει λεπτούς κόκκους από πέρλες που αντανακλούν το φως, ώστε να χαρίζει διακριτική, φυσική φωτεινότητα, που «ζωντανεύει» όλους τους τόνους επιδερμίδας Οι ημιδιάφανες, αυτοπροσαρμοζόμενες πούδρες mica ενσωματώνονται σε μια υβριδική σύνθεση που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα.

RoseGlow Caviar Stick Eye Shadow

Οι νέες σκιές σε στικ Caviar Stick Eye Shadow της Laura Mercier αυτοπροσαρμόζονται στην επιδερμίδα σας και αναδεικνύουν το μακιγιάζ σας. Συνδυάζοντας τη δεξιοτεχνία με την αποτελεσματικότητα, η σύνθεσή τους έχει άμεση απόδοση, σας δίνει χρόνο για να τη «δουλέψετε», ενώ το ζωηρό χρώμα της μένει αναλλοίωτο έως 12 ώρες. Οι πλούσιες σε pigment αποχρώσεις γλιστρούν τέλεια στα βλέφαρα. Η κρεμώδης φόρμουλα σάς δίνει άφθονο χρόνο για να κάνετε blending να «μουτζουρώσετε», να γεμίσετε ή να δώσετε έμφαση, οπότε είναι εύκολο να δημιουργήσετε όποιο look θέλετε. 

Η Caviar Stick Eye Shadow δεν εισχωρεί στις λεπτές γραμμές, αλλά μένει σταθερή και μπορεί εύκολα να φορεθεί πάνω ή κάτω από άλλες σκιές (ακόμα και σε υγρή μορφή ή σκόνη). Είναι διαθέσιμη στις εξής έξι αποχρώσεις: Bed of Roses, Kiss from a Rose, Forbidden Rose, Wild Rose, Strike a Rose, Rose Thorn.

RoseGlow Limited Edition Highlighting Powder

Η νέα συλλεκτική πούδρα λάμψης Highlighting Powder σε ουδέτερη ροζ απόχρωση ισορροπεί τέλεια τους υποτόνους της επιδερμίδας για ένα απόλυτα κολακευτικό αποτέλεσμα. Είναι εμπλουτισμένη με το RoseGlow Pearl Blend μικρομόρια λάμψης από πέρλες, το οποίο έχει την ιδιότητα να αυτοπροσαρμόζεται αυτή η ροδαλή πούδρα δίνει ζωή και φως σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Η φόρμουλα λάμψης σάς δίνει τη δυνατότητα να «χτίσετε» την ένταση που θέλετε, από ένα διακριτικά φωτεινό αποτέλεσμα μέχρι ένα έντονο highlight. Η ανάλαφρη πούδρα γίνεται ένα με την επιδερμίδα αφήνοντας μια φυσική, υπέροχα ισορροπημένη λάμψη.

Τα προϊόντα Laura Mercier διατίθενται στα πολυκαταστήματα attica, στο atticadps.gr/shop και στο Hondos Center Γλυφάδας.

TAG US F: @LauraMercierGR I: @LauraMercier @atticabeauty 
SPREAD THE NEWS #lauramerciergr #roseglowcollection #atticabeauty