×

Holiday 2021: Η Acqua di Parma και ο Emilio Pucci συνεργάζονται για καλό σκοπό.

Με τις κοινές αξίες της παραδοσιακής αριστοτεχνίας να τους ενώνουν, το γιορτινό πνεύμα και το πάθος για ομορφιά, η Acqua di Parma και ο Emilio Pucci συνεργάζονται για να υποστηρίξουν την εκστρατεία Rewrite the Future του διεθνούς οργανισμού Save the Children, ο οποίος εδώ και 100 χρόνια δραστηριοποιείται για να σώσει παιδιά σε κίνδυνο και να εξασφαλίσει το μέλλον τους, απέναντι σε δύσκολες κοινωνικές συνθήκες και έλλειψη εκπαιδευτικών υποδομών.

Μια χειρονομία αγάπης που υποστηρίζει τη νέα γενιά, αλλά και τις μελλοντικές, τις οποίες η Acqua di Parma κοιτάζει με εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας πως ο πολιτισμός και η εκπαίδευση είναι απαραίτητα για να εξασφαλίσουν το μέλλον μας.

Η συλλογή Emilio Pucci x Acqua di Parma εκφράζει την ιταλική καρδιά των δύο εταιρειών, οι οποίες μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη χαρά τού να προσφέρεις, και φέρνει ένα καινούριο νόημα στην περίοδο των γιορτών, επανερμηνεύοντας το concept των δώρων ως μια «προσφορά αλληλεγγύης».

Η νέα συλλογή Holiday Season ζωντανεύει μέσα από την καμπάνια που υπογράφει ο Virgilio Villoresi, ένας νέος αλλά ήδη εδραιωμένος Ιταλός σκηνοθέτης με μια ντελικάτη, ποιητική ευαισθησία. Ο Villoresi αυτοπροσδιορίζεται ως ένας αριστοτέχνης των ονείρων και με αυτή την ιδιότητά του, δημιούργησε ένα σύγχρονο παραμύθι. Πρωταγωνιστής αυτού του stop motion video είναι ένα δυναμικό στροβίλισμα χρωμάτων που ταξιδεύει από τη μια άκρη της Ιταλίας στην άλλη, μια σκοτεινή, έναστρη νύχτα, φέρνοντας φως και χαρά σε καλλιτεχνικά μνημεία, μαγικούς κήπους και φυσικά τοπία που βρίσκονται στο δρόμο του. Στην επιστροφή του, ο ουρανός έχει μεταμορφωθεί και όλος ο κόσμος τυλίγεται στη μαγεία αυτής της νύχτας, που λάμπει πιο πολύ από όλες.

Ακριβώς όπως στο βίντεο της καμπάνιας, το print Vortici εμφανίζεται σε όλη τη συλλογή και προσγειώνεται φέρνοντας φως στα χαρακτηριστικά hatboxes και τις συσκευασίες της Acqua di Parma, τα οποία «αγκαλιάζει».

Το αποτέλεσμα είναι ασύγκριτα δυναμικό. Αναγνωρίζουμε την ίδια αριστοτεχνία και μοντέρνα ευαισθησία με την οποία ο Emilio Pucci τάραξε τα νερά της σύγχρονης μόδας, βάζοντας τα μοτίβα του στα ρούχα και προσαρμόζοντάς τα σε κάθε ένα μοντέλο, δημιουργώντας κομμάτια που είναι πάντα μοναδικά. Όπως με όλα τα prints του οίκου, η υπογραφή Emilio είναι αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδίου.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ HOLIDAY SEASON

Η συλλογή Emilio Pucci x Acqua di Parma συνοδεύει τη χειμωνιάτικη γιορτινή περίοδο με μια πολύτιμη επιλογή προτάσεων: από τα υπέροχα κουτιά δώρων αφιερωμένα στις σειρές Colonia και Blu Mediterraneo, μέχρι το κερί και το diffuser Notte di Stelle της Home Collection. Με σετ και ιδιαίτερες προτάσεις για την ανακάλυψη της αντρικής Barbiere Collection, καθώς και συναρπαστικές συνθέσεις της συλλογής Le Nobili. Αυθεντικά, πρωτότυπα δώρα για να τα απολαύσετε με τις δημιουργίες της νέας συλλογής Holiday Season.

ΤΑ GIFT SETS

Colonias

Ένας στροβιλισμός λάμψης πολιορκεί τον κόσμο των Colonias της Acqua di Parma, ιδανικό δώρο για όλους όσοι μοιράζονται το ίδιο πάθος. Μια ολοκληρωμένη συλλογή από hatboxes υπέροχα διακοσμημένα από τον Emilio Pucci. Το Colonia set περιλαμβάνει τo Eau de Cologne 100ml, το Bath and Shower Gel 75ml και το Deodorant Spray 50ml. Για τα υπόλοιπα κουτιά, το Eau de Cologne 100ml συνοδεύεται από το Deodorant Spray 50ml και το Shampoo & Shower Gel 75ml. Αλλάξαμε τα χρώματα στις ετικέτες και έτσι τώρα στο Colonia είναι λευκή, στο Colonia Futura είναι στο πράσινο του φασκόμηλου και στο Colonia Essenza είναι μαύρη.

Colonia. Φρέσκο, λαμπερό, με πρωταγωνιστές τα εσπεριδοειδή, αυτό το iconic άρωμα του οίκου είναι η πεμπτουσία του ιταλικού στυλ.

Colonia Essenza. Κομψό και σοφιστικέ, απέριττο σε χαρακτήρα, με μια αναπάντεχα εκρηκτική και ζωηρή ξυλώδη νότα.

Colonia Futura. Ανάμεσα στην παράδοση και το μέλλον, μια επανερμηνεία του Colonia, με τη γεμάτη ευωδιά του φασκόμηλου και τη φρεσκάδα της λεβάντας.

Le Nobili

Το print Vortici περνάει από τους πιο εκπληκτικούς κήπους της Ιταλίας και προσγειώνεται στα δύο hatboxes που είναι αφιερωμένα στο Magnolia Nobile και το Rosa Nobile. Τα σετ περιλαμβάνουν το Eau de Parfum 100ml, Body Cream και Bath and Shower Gel 75ml. Μια χρυσή ετικέτα στολίζει ένα δώρο που υμνεί τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας, με το αγαπημένο της άρωμα.

Magnolia Nobile. Πολύτιμο και μοντέρνο, κάνει ακόμα πιο συναρπαστική τη γυναίκα που έλκει τα βλέμματα των γύρω της με τη δύναμη της προσωπικότητάς της. Φυσική και ταυτόχρονα χαρισματική, όπως το άνθος της μανόλιας.

Rosa Nobile. Φρέσκο και ακτινοβόλο, απελευθερώνει στο έπακρο τα συναισθήματα. Ένα ακραία σαγηνευτικό άρωμα, με πρωταγωνιστή το πιο αγαπημένο λουλούδι των γυναικών.

Blu Mediterraneo

Το Vortici ταξιδεύει στην ακτογραμμή της Μεσογείου και προσγειώνεται στα τρία κουτιά του Arancia di Capri, Mirto di Panarea και Fico d’Amalfi. Τέλειο ως δώρο της ζωντάνιας της ιταλικής Μεσογείου, ένας Κήπος της Εδέμ που ξεχειλίζει από αρώματα και χρώματα. Κάθε σετ περιλαμβάνει Eau de Toilette 75ml, Shower Gel 40ml και Body Lotion 50ml. Πρακτικά, εύχρηστα μεγέθη, ώστε να μπορείτε να πάρετε μαζί σας τη λάμψη των αξέχαστων σκηνικών της Μεσογείου, όπου κι αν πάτε.

Arancia di Capri. Λαμπερό και χαλαρωτικό, ξετυλίγει νότες πορτοκαλιού, μανταρινιού και λεμονιού, δηλαδή των εσπεριδοειδών που αποτελούν σύμβολο αυτού του νησιού της Μεσογείου.

Mirto di Panarea. Έντονα αναζωογονητικό, συνδυάζει μυρτιά και βασιλικό με τις αρωματικές νότες της τυπικής μεσογειακής βλάστησης και την ευωδιά της θαλασσινής αύρας.

Fico di Amalfi. Περγαμόντο, λεμόνι και γκρέιπφρουτ θριαμβεύουν καθώς συνδυάζονται με νότες από νέκταρ σύκων, σε μια ακαταμάχητη και αναπάντεχη αρμονία.

The Daily Ritual Set

Μια πρωτότυπη ιδέα για μια εμπειρία αληθινής κομψότητας. Η καθημερινή ιεροτελεστία ξυρίσματος και προσωπικής φροντίδας σε ιταλικό στυλ, με μια ολοκληρωμένη επιλογή προϊόντων από τη σειρά BARBIERE, η οποία αποτελείται από το Refreshing Face Wash, Soft Shaving Cream, Refreshing After-shave Emulsion και Delicate Shampoo, όλα σε πρακτικό μέγεθος Colonia 20ml, για μια εμπειρία αυθεντικού μεταμορφωμένο από το print Vortici σε ένα αξεσουάρ αρρενωπής κομψότητας. Επιπλέον, στο εσωτερικό του που αφαιρείται.

The Home Collection Holiday Gift

Το Notte di Stelle, το iconic άρωμα από την συλλογή Acqua di Parma Home Collection, επιστρέφει. Μια γιορτινή βραδιά φωτισμένη από τα χρώματα του Vortici που καλύπτει τη συσκευασία και τον γυάλινο περιέκτη του κεριού και του diffuser. Ένα ατμοσφαιρικό δώρο που συνοδεύει τη χαρά του να προσφέρεις αυτή την πολύ ξεχωριστή εποχή του χρόνου. Οι βαλσαμικές νότες του ελαίου πεύκου και οι ευωδιές από ξύλο σημύδας και Guajac, συνδυάζονται με πικάντικο γαρύφαλλο και όξινο raspberry. Το κερί κυκλοφορεί σε μέγεθος 200gr και σε ακόμα πιο εντυπωσιακή βερσιόν 500gr με τρία φυτίλια. Το diffuser είναι διαθέσιμο σε 180ml και 500ml. Η ιδιαίτερη διακόσμηση του γυαλιού μεταμορφώνουν τα diffusers και τα κεριά σε διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι τα οποία μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε και να τους δώσετε μια νέα πνοή ζωής, με όποιον τρόπο θέλετε.


ACQUA DI PARMA

Η Acqua di Parma είναι ηγέτης στην αγορά ειδών πολυτελείας για περισσότερα από εκατό χρόνια, παράγοντας αληθινά αριστουργήματα ιταλικής δεξιοτεχνίας. Το brand ξεκίνησε το 1916 με την περίφημη COLONIA, έμβλημα του Οίκου και των αξιών του, τιμώντας το πάθος για την ομορφιά, την προσοχή στη λεπτομέρεια, μια ουσιαστική και λαμπερή κομψότητα και μια σύγχρονη ερμηνεία του αυθεντικού ιταλικού στιλ. Η Acqua di Parma είναι μέρος του Ομίλου LVMH από το 2001. Όσο περνούν τα χρόνια, ο Οίκος δυναμώνει ολοένα και περισσότερο με τη δημιουργία άλλων Colonie, των σειρών Barbiere, Le Nobili, Blu Mediterraneo, της σειράς Signatures of the Sun και της Home Collection. Το ιταλικό στιλ της Colonia και του Blu Mediterraneo επανέρχεται στη Hotel Line, που διανέμεται στα κομψότερα ξενοδοχεία παγκοσμίως, σε συσκευασίες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Όλες οι σειρές κατασκευάζονται αυστηρά στην Ιταλία και διανέμονται στην Ευρώπη, στην Ασία, στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Μέση Ανατολή. Η Acqua di Parma προωθεί την Acqua di Parma Futura, μια περιβαλλοντική και κοινωνική πολιτική, εναρμονισμένη με τα κριτήρια του LIFE – LVMH Initiatives For the Environment (Πρωτοβουλίες για το Περιβάλλον της LVMH). Η Acqua di Parma Futura οργανώνει και διευρύνει τη δέσμευσή της προς τις τέχνες, την κουλτούρα και τον κόσμο της ιταλικής φύσης, την οποία ο Οίκος έχει ακολουθήσει από την ίδρυσή του. Οι περιβαλλοντικές και κοινωνικές πολιτικές της Acqua di Parma Futura περιλαμβάνουν πέντε τομείς: Προϊόντα, Άνθρωποι, Κλίμα, Διαδικασίες και Κοινότητα. Η ολιστική θεώρηση αυτή έχει σαν στόχο τη διαφύλαξη της τέχνης του ιταλικού τρόπου ζωής για τις μελλοντικές γενιές.

EMILIO PUCCI

Ο Marquis Emilio Pucci δημιούργησε το brand που φέρει το όνομά του στη Φλωρεντία το 1947. Έχτισε μια πλούσια βιβλιοθήκη μοτίβων που αμέσως του χάρισαν το υποκοριστικό «Ο Πρίγκιπας των Prints» και δημιούργησε ρούχα που συνδυάζουν το βασικό design με τη χαρά των χρωμάτων. Το styling είναι σοφιστικέ και ζωηρό, μια μόνιμη resort διάθεση που προχωράει στο μέλλον μέσα από έναν διάλογο με το αρχείο, όπου το στυλ είναι διαρκώς παρόν. Ως μέλος του LVMH portfolio, ο οίκος Emilio Pucci συνεχίζει να αντανακλά το πνεύμα της εποχής με μια φρέσκια, μοντέρνα αύρα. Οι συλλογές, που περιλαμβάνουν γυναικεία ready to wear κομμάτια, beachwear και αξεσουάρ, καθώς και γυαλιά και παιδικά ρούχα, αιχμαλωτίζουν το πνεύμα της εποχής με έναν δυναμικό, λαμπερό και αρμονικό τρόπο, με μια αίσθηση ελευθερίας που ερμηνεύεται με ασύγκριτο τρόπο μέσα από τα prints και τα χρώματα.

SAVE THE CHILDREN

Το Save the Children είναι ένας διεθνής οργανισμός που δραστηριοποιείται εδώ και 100 χρόνια με στόχο να σώσει τα παιδιά σε κίνδυνο και να εξασφαλίσει το μέλλον τους. Κάθε μέρα δουλεύουμε με πάθος, αποφασιστικότητα και επαγγελματισμό στην Ιταλία και τον υπόλοιπο κόσμο, για να προσφέρουμε στα παιδιά την ευκαιρία να γεννηθούν και να μεγαλώσουν με υγεία, να μορφωθούν και να ζουν προστατευμένα. Όταν προκύπτει μια επείγουσα κατάσταση, είμαστε από τους πρώτους που φτάνουν στο σημείο και φεύγουμε τελευταίοι. Δουλεύουμε με τοπικούς οργανισμούς και συνεργάτες για να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο το οποίο φροντίζει για την κάλυψη των δικαιωμάτων των ανηλίκων, εξασφαλίζει τα δικαιώματά τους και ακούει όσα έχουν να πουν. Συνεισφέραμε στη βελτίωση της ζωής εκατομμυρίων παιδιών, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που ζουν στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.