×

Η Beauty Sleep Cream της Tzimas Cosmetics θα γίνει η αγαπημένη σου!


Πριν λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μου η νέα κρέμα νυκτός της Tzimas Cosmetics. Όμως την είχα ήδη δοκιμάσει, αφού στο τελευταίο μου ταξίδι στη Θεσσαλονίκη πέρασα μια βόλτα από το κατάστημα του brand και εκτός των προϊόντων που πήρα, μου έδωσαν ένα δείγμα της.

Στη σύνθεση της Beauty Sleep Cream οι «μαγικές» αντιγηραντικές ιδιότητες της σούπερ ρετινόλης, η οποία κάνει υπέροχη δουλειά κατά τη διάρκεια του ύπνου στην επανόρθωση και αναδόμηση της επιδερμίδας. Δεν αγαπάει τον ήλιο, γι’ αυτό και η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη την επόμενη μέρα. 

Περιέχει επίσης ένα ειδικό λιποπεπτίδιο και τα ευεργετικά φυτικά εκχυλίσματα από ρίζες λούφας και φύλλα δενδρολίβανου που ενισχύουν τα αποθέματα βιοενέργειας στα κύτταρα και τις λειτουργίες επανόρθωσης του δέρματος κατά τη διάρκεια του ύπνου και προστατεύουν το δέρμα από την έκθεση στο blue light των υπολογιστών και κινητών. Με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται και να φαίνεται πιο λαμπερό, πιο ξεκούραστο, πιο λείο και πιο σφριγηλό.

Η Beauty Sleep Cream είναι η νέα βραδινή ρουτίνα που μας κάνει όμορφες και λαμπερές, σαν όνειρο!

Κοστίζει 19€ και θα τη βρείτε στα καταστήματα Tzimas Cosmetics Τσιμισκή 83 & Εδέσσης 2, Θεσσαλονίκη και φυσικά στο e-shop www.tzimas-cosmetics.gr