×

Harmony Muse, ΕΝΑ beauty brand ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!


Μια εβδομάδα έμεινε για τα Χριστούγεννα και αν δεν έχεις ήδη σκεφτεί τι δώρα θα πάρεις στους αγαπημένες σου και στον εαυτό σας, το ελληνικό παραμυθένιο beauty brand Harmony Muse είναι αυτό που πρέπει να δεις πριν προβείς σε οποιαδήποτε αγορά.

Χωρίς συμβιβασμούς, μέσα από επιλεγμένα φυσικά και ηθικά συστατικά, η Harmony Muse είναι ένα brand με 100% φυτικά καλλυντικά που αγαπάει το ίδιο το περιβάλλον όσο και τον άνθρωπο, προσφέροντας σε κάθε γυναίκα που νιώθει μοναδική προϊόντα υψηλής ποιότητας.


Η έμπνευση πηγάζει από την ομορφιά της φύσης!

Χειροποίητα, επιλεγμένα φυτικά συστατικά, εμποτισμένα με αιθέρια έλαια και βότανα, απαλλαγμένα από συντηρητικά. Το ταξίδι της Harmony Muse δεν σταματάει εκεί· στηρίζει τις ελληνικές βιολογικές πρώτες ύλες, ενώ τα προϊόντα είναι ιδανικά για vegans.

Οι συσκευασίες προέρχονται από ανακυκλώσιμο, βιοδιασπώμενο υλικό και η παραγωγή των προϊόντων γίνεται εξολοκλήρου στο χέρι, τόσο οι παρασκευές, όσο και η συσκευασία, κατόπιν παραγγελίας.


H Harmony Muse δημιουργεί αυτό που αξίζει η κάθε γυναίκα με την υπέροχη μοναδικότητα της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το profile τους στο instagram @Harmony Muse και στο eshop www.harmonymuse.gr/.