×

Πως να δημιουργησεις ένα πετυχημενο φυσικο look με προιοντα Catrice


Η λαμπερή και υγιής επιδερμίδα είναι αυτό που θέλουμε όλες μας για το home office natural look. Όλα ξεκινούν από την καλή βάση προκειμένου να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και να αποκτήσουμε το σωστό natural makeup look. 

Το μυστικό για ένα πετυχημένο φυσικό look είναι να έχουμε σωστά ενυδατωμένη την επιδερμίδα μας, να δουλεύουμε καλά το foundation, το concealer, αλλά και το ρουζ. Γιατί όσο πιο προσεκτικές είμαστε, τόσο πιο natural γίνεται το αποτέλεσμα.


Βήμα 1ο: Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου πριν το foundation.

Βήμα 2ο: Μην ξεχάσεις το primer. Το primer έχει την ιδιότητα να μειώνει την όψη των πόρων, να ρυθμίζει τη λιπαρότητα ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζει την επιδερμίδα για το foundation.

Βήμα 3ο: Άπλωσε ελάχιστη ποσότητα από το All Matt Plus Shine Control Foundation με σφουγγαράκι beauty blender ή και με τα χέρια γιατί δρα σαν ένα δεύτερο δέρμα που ρυθμίζεις τις ανεπιθύμητες γυαλάδες.

Βήμα 4ο: Άπλωσε το Ultimate Camouflage Concealer σου ταμποναριστά με ένα σφουγγαράκι beauty blender.

Βήμα 5ο: Ελάχιστη ποσότητα από το Multicolor Blush Box για να πετύχεις το πραγματικά φυσικό look επιθυμείς.

Βήμα 6ο: Προτίμησε κραγιόν σε ουδέτερες αποχρώσεις ή ένα από τα πολλά lipbalm ή lipgloss που θα βρεις στα stand της Catrice. 

Βήμα 7ο: Μην το παρακάνεις με τη μάσκαρα! Μία στρώση από τη Lash Changer Mascara είναι αρκετή.

Το ξέρω ότι τα βήματα φαίνονται πολλά αλλά αν το καλοσκεφτείς, τα ίδια κάνει κι εσύ. Εγώ απλώς σου λέω τον τρόπο και σου δείχνω τα κατάλληλα προϊόντα από την μόνιμη σειρά της Catrice για να δημιουργήσεις ένα πραγματικά φυσικό home office look.

Τα προϊόντα Catrice θα τα βρεις στο Beautyaz.gr και στα Hondos Center.