×

Merry sweet wishes brush set από την Essence


Ο ενθουσιασμός αυξάνεται συνεχώς γιατί τα ημερολόγιά μας είναι επιτέλους γεμάτα με Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και party. Η Trend Edition της essence "Merry sweet wishes brush set" προσφέρει ένα πολύ ιδιαίτερο σετ πινέλων που είναι βέβαιο ότι θα δώσουν το τέλειο φινίρισμα σε κάθε εμφάνισή μας!

Τα επαγγελματικά πινέλα προσώπου και ματιών στο σετ πινέλων Merry sweet wishes είναι ο πρωταγωνιστής της περιόδου των Χριστουγέννων τόσο από άποψη εμφάνισης όσο και απόδοσης.

Το σετ περιλαμβάνει έξι πινέλα με συνθετικές τρίχες που δίνουν μια ευχάριστα απαλή αίσθηση όταν εφαρμόζουν και συνδυάζουν προϊόντα με διαφορετικές υφές. Αναλυτικότερα: ένα πινέλο πούδρας, ένα πινέλο highlighter, ένα πινέλο μπλέντερ, ένα πινέλο για σκίαση, ένα πινέλο για την εφαρμογή σκιάς στις πτυχές των βλεφάρων και ένα πινέλο φρυδιών. Ροζ λαβές με χρυσά στοιχεία, όπως αστέρια και μισοφέγγαρα, κάνουν τα πινέλα τρομερά εντυπωσιακά στο μπουντουάρ σας.

Και δεν είναι μόνο αυτό: τα πινέλα κυκλοφορούν σε ένα χρυσό κουτί δώρου με κορδέλα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα κομψό κουτί για την αποθήκευση των πινέλων ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά ως κουτί δώρου.