×

Τρία προϊόντα που πρέπει να εντάξεις στην ρουτίνα αν έχεις θαμπό δέρμα


Οι ορμονικές αλλαγές που συμβαίνουν στον οργανισμό σου σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες, επηρεάζουν και την επιδερμίδα σου. Ειδικά αν το δέρμα σου είναι θαμπό και έχει την τάση να δημιουργεί ακμή.

Ένα τέτοιο δέρμα χρειάζεται προϊόντα ήπιας απολέπισης που δεν θα ερεθίσουν το δέρμα σου, λεπτόρρευστες υφές και συνθέσεις που θα ενισχύσουν την υγρασία και τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας σου.

Tzimas Cosmetics  Αμπούλες Λοσιόν Λύσις



Φρεσκάρει και τονώνει το δέρμα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας προάγοντας έτσι τις διεργασίες ανανέωσής της, συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους, καθαρίζει σε βάθος από το σμήγμα και τους ρύπους  και δίνει λάμψη στο δέρμα. Στη σύνθεσή της περιέχει σαλικυλικό οξύ & γλυκολικό οξύ με απολεπιστική και φρεσκαριστική δράση, αλλαντοΐνη για ανάπλαση και προβιταμίνη Β5 για καταπράυνση.

Shop Here

Vichy Masque Peel Double Eclat 



Η Vichy Masque Peel Double Eclat είναι μια μάσκα με πετρώματα ηφαιστειακής προέλευσης και ΑΗΑ (οξέα φρούτων) που απολεπίζει απαλά τα νεκρά κύτταρα προσφέροντας βελτίωση της υφής, ξεκούραστη επιδερμίδα και πιο φωτεινή όψη.

Shop Here

Apivita Aqua Beelicious Oil-Free Κρέμα- Gel



Ελαφριά κρέμα-gel ειδικά σχεδιασμένη με εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, άγριο τριαντάφυλλο, ίριδα και μέλι, oil-free σύνθεση που δεν επιβαρύνει τη λιπαρή-μικτή επιδερμίδα. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και φρεσκάδα που διαρκεί. Εξισορροπεί τη λιπαρότητα της επιδερμίδας και δημιουργεί την τέλεια βάση για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Shop Here

Άρθρο μου για το Brooklyne.gr στις 10/01/2022