×

Στη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, κάντε το δώρο που θα φοράτε για πάντα, από τη νέα σειρά UNA της Swarovski.


Ποιος λέει ότι ο έρωτας θα πρέπει να γιορτάζεται μία ημέρα τον χρόνο; Εμείς, σίγουρα όχι!

Στην Swarovski, γιορτάζουμε τη μαγεία του έρωτα όλο το χρόνο με κοσμήματα που έχουν δημιουργηθεί για να μαγνητίζουν τις καρδιές και να τραβάνε τα βλέμματα. Πιστεύουμε ότι μια σύγχρονη ιστορία αγάπης αξίζει ένα μοναδικό αναμνηστικό, οπότε δημιουργήσαμε τη θεσπέσια σειρά UNA με σχέδια τόσο εκθαμβωτικά όσο και εσείς.

Εμπνευσμένος από το σχήμα καρδιάς που δημιουργείται όταν συναντιούνται οι κύκνοι, ο Κύκνος της Swarovski μετατρέπεται σε ένα πανέμορφο σύμβολο αιωνιότητας, στο πλαίσιο της νέας οικογένειας προϊόντων Una. Σχεδιασμένος ως σύμβολο ενότητας – όχι μόνο για μία ημέρα, αλλά για πάντα δίνει νέα πνοή στο αγαπημένο της λογότυπο της επωνυμίας Swarovski.

Giovanna Engelbert, δήλωσε σχετικά: «Η καρδιά, το οικουμενικό σύμβολο του έρωτα, αποτελεί την ιδανική αναπαράσταση του εμβληματικού μας κύκνου. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι πραγματικά ωραίο που θα αντανακλά αυτό που είναι ο έρωτας, αλλά παράλληλα θα αντιπροσωπεύει και την αγάπη μας για τους αγαπημένους μας, αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό».

Έτσι λάμπουμε εμείς: με κολιέ, τσόκερ, σκουλαρίκια και βραχιόλια, περίτεχνα  με λεπτή δεξιοτεχνία, πολλή αγάπη, μια στάλα πάθους και μια δόση αιωνιότητας.