×

Σου έχω τον τρόπο να απαλύνεις τις γραμμές στο λαιμό σου.


Αναμφίβολα η περιποίηση του προσώπου για τις περισσότερες γυναίκες είναι προτεραιότητα στο καθημερινό τρελό τους πρόγραμμα. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο ποσοστό που παραμελεί την φροντίδα του λαιμού και του ντεκολτέ, ξεχνώντας ότι αυτά είναι τα δύο σημεία του σώματος που φανερώνουν πρώτα την ηλικία και τείνουν να εμφανίζουν έντονα σημάδια γήρανσης, ειδικά την περίοδο της εμμηνόπαυσης, καθώς έχουν από τη φύση τους αυτή την προδιάθεση.

Επιπλέον σέψου μόνο πόσες ώρες περνάς κάθε μέρα στον υπολογιστή έχοντας κακή στάση σώματος ή τις ώρες που είσαι σκυμμένη πάνω από το κινητό και το tablet σου... πολλές βγαίνουν ε;

Σύμφωνα λοιπόν με μια έρευνα, τα άτομα ηλικίας 17 έως 40 ετών ανεξαρτήτου φύλου, σκύβουν για να δουν το κινητό τους μέχρι και 150 φορές στη διάρκεια μιας ημέρας. Αυτή η κλίση 45 μοιρών του κεφαλιού, ασκεί πίεση στο λαιμό και έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται στην επιδερμίδα του λαιμού οριζόντιες γραμμές aka ρυτίδες.

Για όλες αυτές τις ρυτίδες που έχουν ήδη σχηματιστεί αλλά και για τις επόμενες, η πιο εύκολη λύση είναι κάθε φορά που απλώνεις την ενυδατική σου να την κατεβάζεις στο λαιμό με ανοδικές κινήσεις και να εμπλουτίσεις τη ρουτίνα σου με εξειδικευμένα προϊόντα με ενεργά συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ, η ρετινόλη και τα πεπτίδια.


Η Frezyderm Neck Contour Creme είναι μία εξειδικευμένη κρέμα για σύσφιγξη και ανόρθωση του λαιμού και μείωση του διπλοσάγονου. Περιέχει Phyto Lifting, έναν φυσικό παράγοντα lifting φυτικής προέλευσης που προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση και ανόρθωση του χαλαρού δέρματος. Παράλληλα, η ενισχυμένη σύνθεσή της προσφέρει αντιγηραντική, αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική δράση, τονώνει την μικροκυκλοφορία και αυξάνει το σφρίγος της επιδερμίδας.

Η L’ Oreal Paris Revitalift πρόσωπο, περίγραμμα, λαιμός είναι εμπλουτισμένη με Vitafibrine και Προρετινόλη A, ενώ έχει διπλάσια περιεκτικότητα σε Ελαστίνη σε σχέση με την Κρέμα Ημέρας. Δρα κατά της χαλάρωσης, βοηθώντας την επιδερμίδα να ανακτήσει τη σφριγηλότητά της. Αποτέλεσμα; Οι ρυτίδες απαλύνονται και η επιδερμίδα φαίνεται πιο σφριγηλή.

Η Institut Esthederm Intensive Retinol Cream λειαίνει την υφή της επιδερμίδας και αντιμετωπίζει τα σημάδια φωτογήρανσης. Βασισμένη στο μόριο της ρετινόλης, το απόλυτο ισχυρό και αποτελεσματικό μόριο κατά των ρυτίδων. Η Institut Esthederm έχει σταθεροποιήσει ένα πρόδρομο της ρετινόλης στην κρέμα για βαθμιαία και σταδιακή απελευθέρωση. Οι βαθιές ρυτίδες μειώνονται και το δέρμα είναι φωτεινό και νεανικό. Η πλούσια υφή της κρέμας προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα κάνοντας το λείο και ομοιόμορφο. Αποκτήστε New Skin Effect που αξίζει στο δέρμα σας.

Η Lierac Lift Integral Neck & Décolleté Sculpting Lift Cream-Gel το σύμπλοκο της Lift Integral εγχέει στο δέρμα πολυφαινόλες μαονιού για lifting, φλαβονοειδή μωβ τουλίπας για ανάκτηση της πυκνότητας και το σύμπλοκο Hyalu-3, που έχει λειαντική δράση στην επιφάνεια και στο βάθος. Ένα αναδομητικό πεπτίδιο δρα τόσο στους ινοβλάστες όσο και στα λιπίδια του δέρματος, το οποίο βελτιώνει την ανθεκτικότητα του δέρματος, ενισχύει τη φυσική τόνωσή του και η επιδερμίδα ανακτά αμέσως την πυκνότητά της και η ανθεκτικότητά της ενισχύεται

Η Diadermine Lift+ Superfiller Day Cream γεμίζει τις ρυτίδες και διορθώνει το περίγραμμα, εμπλουτισμένη με μικρο-εγχύσεις υαλουρονικού οξέος σε μικρά σφαιρίδια που διεισδύουν στο δέρμα και 5% hyaluron που επανατροφοδοτεί με υαλουρονικό οξύ την επιφάνεια του δέρματος εώς και 24 ώρες για ορατή βελτίωση της σφριγηλότητας του δέρματος, με αποτέλεσμα το δέρμα ανορθώνεται και γίνεται εντατικά πιο λείο, ενώ το περίγραμμα του προσώπου βελτιώνεται ορατά.

Plus: η μάσκα Glamglow Bright Between The Girls Instant Radiance Hydrating Decollete ενυδατώνει, αναζωογονεί και φωτίζει μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές. Τα ισχυρά ενυδατικά συστατικά αυτής της μάσκας, όπως το Υαλουρονικό Οξύ και η προβιταμίνη Β, ενισχύουν και προσφέρουν λείανση, ενώ η καφεΐνη βοηθά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Πέρα από τις ειδικές κρέμες που έχουν δημιουργηθεί για να χαρίζουν νεανική όψη σε λαιμό και ντεκολτέ, μην ξεχνάς το Stretching. Τέντωσε το λαιμό προς τα πάνω και στη συνέχεια στο πλάι, γέρνοντας το κεφάλι προς τ' αριστερά και έπειτα προς τα δεξιά.

Tip: Κάθε φορά που παίρνεις το κινητό για να μπεις στην αγαπημένη σου εφαρμογή, να το φέρνεις στο ύψος των ματιών ώστε να μην χρειάζεται να σκύβεις.