×

Vichy Dermablend 3D Correction, ένα foundation για όλες εμάς που έχουμε ευαίσθητη επιδερμίδα.

Φέτος, σας έχω γράψει αρκετές φορές πόσο ευαίσθητη έχει γίνει η επιδερμίδα μου και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι στο να κάνω το μακιγιάζ μου χωρίς να ερεθιστεί το δέρμα μου.

Εάν δεν είχες ποτέ θέματα με το δέρμα σου, τότε δε μπορείς να αντιληφθείς την ταλαιπωρία που μπορεί να περνάει η (πολύ) ευαίσθητη επιδερμίδα. 

Γιατί ακόμη και το (πολύ) ευαίσθητο δέρμα έχει ανάγκη για μακιγιάζ και κάλυψη των χ ατελειών που μπορεί να έχει -να εμφανίσει. Ναι, το ευαίσθητο δέρμα χρειάζεται ένα foundation που σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα και δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, και δημιουργεί ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να βαραίνει το δέρμα.

Αυτό για μένα είναι το Vichy Dermablend 3D Correction, ένα προϊόν που περιέχει Σαλυκιλικό Οξύ, το οποίο δρα κατά των ατελειών και Eperuline με καταπραϋντική δράση. Κατά την εφαρμογή του, η επιδερμίδα είναι ομοιόμορφη και φρέσκια, ενώ η ελαφριά υφή του δημιουργεί ένα πέπλο υψηλής κάλυψης, αφήνοντας ένα φυσικό ματ αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες χωρίς να προκαλεί το εφέ μάσκας. Επιπλέον είναι εμπλουτισμένο με δείκτη SPF25 ώστε να κρατά τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου μακριά, ενισχύοντας την ασπίδα προστασίας της ευαίσθητης επιδερμίδας. Είναι υποαλλεργικό και κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής, ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η σωστή εφαρμογή μετράει.

Καθάρισε καλά την επιδερμίδα σου και εφάρμοσε την ενυδατική που χρησιμοποιείς συνήθως πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ. Έπειτα εφάρμοσε μία μικρή ποσότητα Vichy Dermablend 3D Correction στις άκρες των δαχτύλων σου και με ταμποναριστές κινήσεις άπλωσέ το ομοιόμορφα από το εσωτερικό προς το εξωτερικό του προσώπου σου. Τέλος, με ένα χοντρό πινέλο πέρασε ελαφρά πάνω από την επιδερμίδα και σβήσε στις άκρες.

Που θα το βρεις

Το Vichy Dermablend 3D Correction κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές υφές για να επιλέξουμε αυτή που μας ταιριάζει καλύτερα: fluide για λιπαρές & ευαίσθητες επιδερμίδες, stick για όλες τις επιδερμίδες, compact για κανονική & μικτή επιδερμίδα.

Αναζήτησέ το στα καταστήματα καλλυντικών και στα φαρμακεία με προϊόντα Vichy.