×

Anemone Natural skincare from Greece


Η Anemone είναι μια ελληνική εταιρεία στη Λαμία Φθιώτιδας που δημιουργεί υψηλής ποιότητας φυσικά χειροποίητα προϊόντα περιποίησης δέρματος.

Η ιδέα για την Anemone ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια σε μια μικρή κουζίνα με συνταγές που πέρασαν από γενιά σε γενιά. Σήμερα, πιο σοφότεροι και πιο οργανωμένοι, δημιουργούν προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και να προσφέρουν στο δέρμα σμας την καλύτερη εμπειρία. Προσπαθούν καθημερινά να βελτιώσουν τις φόρμουλες τους και να δημιουργήσουν νέες συνταγές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας.


Όλα τα προϊόντα δημοουργούνται με προσοχή, δοκιμάζονται και ελέγχονται από ειδικούς στον χώρο παρασκευής καλλυντικών, πριν βγουν προς πώληση. Οι φόρμουλες έχουν σχεδιαστεί και δημιουργηθεί μόνο με τα καλύτερα συστατικά απευθείας από τη φύση.


Τα προϊόντα Anemone δεν περιέχουν χημικά, φθαλικές ενώσεις και συνθετικά συντηρητικά. Σέβονται τις πρώτες ύλες και είναι ενάντια στις δοκιμές και τα πειράματα σε ζώα. Χρησιμοποιούμε κυρίως βιολογικά έλαια, βιταμίνες, διαφορετικά είδη φυσικών βουτύρων και εκχυλίσματα φυτών.


Ανακάλυψε τα προϊόντα Anemone στο anemoneshop.gr

Ακοκούθησε την Anemone στο instagram anemone_naturalcosmetics