×

Sensibio H2O eye, πολλά περισσότερα από ένα απλό ντεμακιγιάζ.


Το ξέρω ότι το ντεμακιγιάζ είναι βαρετό, αλλά είναι απαραίτητο. Γι' αυτό, ακόμα κι αν βάζεις λίγη μάσκαρα ή απλά την αγαπημένη σου σκία, το να κοιμηθείς βαμμένη δεν υπάρχει ως επιλογή. Γιατί τα υπολείμματα μακιγιάζ που παραμένουν στο δέρμα μας, μπορούν να το βλάψουν. Αφήνουν χρωστικές και λιπαρές ουσίες, που σε συνδυασμό με τους καθημερινούς ρύπους μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό. Ωστόσο, το να μη ξεβαφόμαστε με τον σωστό τρόπο εξίσου να βλάψει το δέρμα μας.

Επιπλέον, το να τρίβουμε έντονα την εύθραυστη περιοχή των ματιών και των χειλιών, ενδέχεται να προκαλέσουμε ερυθρότητα, σημάδια ή και απώλεια βλεφαρίδων που αποδυναμώνουν ακόμη περισσότερο το ευαίσθητο δέρμα της περιοχής των ματιών και των χειλιών.

Προκειμένου να τερματίσουμε αυτόν τον φαύλο κύκλο, υπάρχει μόνο μία λύση: πρέπει να επιλέξουμε ένα κατάλληλο προϊόν, που θα απομακρύνει αποτελεσματικά τις χρωστικές και λιπαρές ουσίες, σε ένα βήμα, χωρίς τρίψιμο.


Γι ̓αυτό η Bioderma δημιούργησε το Sensibio H2O Eye, ένα διφασικό μικύλλια νερό που απομακρύνει ακόμη και το πιο επίμονο αδιάβροχο μακιγιάζ. Πρόκειται για ένα αυθεντικό προϊόν περιποίησης, που καταπραΰνει και ενδυναμώνει το ευαίσθητο δέρμα των εύθραυστων περιοχών.

Το νέο Sensibio H2O Eye είναι εμπλουτισμένο με συστατικά που αφήνουν το δέρμα απαλό, το ενυδατώνουν, ενώ ενδυναμώνουν και τις βλεφαρίδες. Περιέχει όλα τα απαραίτητα, ώστε μετά το ντεμακιγιάζ το δέρμα να παραμένει όμορφο.
  • Το Εργαστήριο της Bioderma επέλεξε την Προβιταμίνη Β5, που φροντίζει τόσο το δέρμα όσο και τις βλεφαρίδες. Γνωστή και ως πανθενόλη, το ενεργό αυτό συστατικό δυναμώνει τις βλεφαρίδες, αφήνοντάς τες πιο πυκνές, ενώ παράλληλα ενισχύει τον δερματικό φραγμό του δέρματος
  • Επιπλέον, σάκχαρα γνωστά ως φρουτογλυοσακχαρίτες συνδυάζουν φρουκτόζη και γλυκόζη για να καταπολεμήσουν τη φλεγμονή και καταπραΰνουν τις εύθραυστες αυτές περιοχές.
  • Άλλα σάκχαρα και ένα εκχύλισμα φυκιών Laminaria διαμορφώνουν το κατοχυρωμένο σύμπλεγμα D.A.F., που ενυδατώνει το δέρμα και αυξάνει την αντοχή του.
Η σύνθεσή του ξεχωρίζει από τις δύο φάσεις του, που βρίσκονται σε ισορροπία. Σε αντίθεση με τα συμβατικά προϊόντα ντεμακιγιάζ για τις πιο ευαίσθητες περιοχές, όπου η αναλογία ελαιώδους φάσης και μικκυλιακό νέρου είναι 50%- 50%, στο Sensibio H2O Eye η ελαιώδης φάση αντιστοιχεί στο 30% της σύνθεσής του. Έτσι δημιουργείται η τέλεια αναλογία για αποτελεσματική απομάκρυνση του μακιγιάζ, ενώ το δέρμα παραμένει άνετο, χωρίς ρίσκο ερεθισμού ή πρηξίματος. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η ελαιώδης φάση διαλύει τυχόν ρύπους ή ίχνη αδιάβροχου μακιγιάζ, ενώ τα μικκύλια τα παγιδεύουν και τα απομακρύνουν.

Τελος, προσφέρει τη βέλτιστη ασφάλεια, ελέγμένο αυπό ο φθαλογική παφρακολούθηση και από άτομο που χρησιμοποιούν φακούς επαφής.

MIA ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
  1. Αμέσως πριν την εφαρμογή, ανακινήστε το προϊόν για να εμπλουτίσετε τα μικκύλια στην υδάτινη φάση και έτσι να δημιουργηθεί ένα σταθερό ομογενές γαλάκτωμα.
  2. Εμποτίστε ένα βαμβακερό δίσκο ντεμακιγιάζ και τοποθετείστε το στην περιοχή που είναι να καθαρίσετε. Απομακρύνει ακόμη και το πιο αδιάβροχο μακιγιάζ!
  3. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα – δεν αφήνει το δέρμα λιπαρό και δεν κολλάει. Η επιδερμίδα παραμένει καθαρή και φρέσκια.
Θα το βρεις σε φυσικά σημεία ή e-shop φαρμακείων και σε καταστήματα ομορφιάς.