×

Νεσεσέρ παραλίας: Τι βάζουμε μέσα;


Μαγιό (και ένα δεύτερο δεν θα ήταν άσχημο), παρεό, πετσέτα, γυαλιά ηλίου και φυσικά καπέλο! Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να παίρνουμε μαζί μας στην παραλία. Ωστόσο, δεν παραλείπουμε να έχουμε ένα νεσεσέρ με όλα τα beach essentials, ξεκινώντας από το αντηλιακό. Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα προϊόντα που πρέπει να έχεις στην τσάντα σου, για να παραμείνει η επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και προστατευμένη από τον ήλιο.

Ποια είναι αυτά τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα παραλίας:

Το Νεσεσέρ

Το νεσεσέρ της παραλίας πρέπει να είναι ευρύχωρο και όμορφο. Στο ελληνικό brand ThisIsBilio θα βρεις το μέγεθός που θα σου επιτρέψει να βάλεις όλα τα καλλυντικά που θες να έχεις μαζί σου την παραλία.

Αντηλιακό προσώπου & σώματος

Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από καμία τσάντα παραλίας. Αν ωστόσο έχεις εξειδικευμένες ανάγκες (ευαίσθητο δέρμα, λιπαρό πρόσωπο, κλπ), επέλεξε την κατάλληλη σύνθεση.

Αντηλιακό μαλλιών & χτένα

Θα διατηρήσει "ζωντανό" το χρώμα των μαλλιών σου, θα προστατεύσει την τρίχα από την ψαλίδα, το αλάτι και την ηλιακή ακτινοβολία και θα βοηθήσει τα μαλλιά να ξεπλέκονται εύκολα. 

Προτίμησε ένα προϊόν με αντηλιακά φίλτρα και ενδυναμωτικά στοιχεία, όπως βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικά που προέρχονται από φυτικά εκχυλίσματα όπως του ηλίανθου, όπως το Ενυδατικό Λάδι Μαλλιών για Βαμμένα Μαλλιών της Apivita. Aφού εφαρμόσεις το αντηλιακό μαλλιών, χτένισε τα μαλλιά σου με μια χτένα με αραιά δόντια για να απλωθεί ομοιόμορφα.

Lipbalm με SPF

Ενα lipbalm με αντηλιακό δείκτη χαρίζει λάμψη στα χείλη και παράλληλα θα τα προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Στην αγορά θα βρεις lipbalm με SPF 30 ή 50.

Σπρέι νερού (face mist)

Είναι απαραίτητο γιατί ενυδατώνει και δροσίζει το πρόσωπο, κάθε φορά που νιώθετε πως έχετε ανάγκη από μερικές ανάσες δροσιάς. 

Προτίμησε ένα με ουδέτερο ph, μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, τα οποία επαναφέρουν την ισορροπία της επιδερμίδας κι ενισχύουν την άμυνα της. Κλικ εδώ να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.