×

Meet the brand: Apicell, ένα ελληνικό beauty brand που "στάζει" μέλι.


Το ελληνικό skincare brand Apicell αντλεί έμπνευση από τις μέλισσες και την αφθονία της διαχρονικής ομορφιάς που προέρχεται από αυτές.

Η ιστορία του brand ξεκινάει πριν από 15 χρόνια, από μια κυψέλη. Γνώρισαν τη μελισσοκομία, την αγάπησαν και με μεγάλη αφοσίωση, μελέτη και φροντίδα έκαναν το πρώτο βήμα που χρειαζόταν για να δημιουργήσουν για εμάς ποιοτικά και ακατέργαστα προϊόντα όπως μας τα χαρίζει η φύση. Μη επεξεργασμένο μέλι, βασιλικό πολτό, πρόπολη και γύρη ήταν τα πρώτα προϊόντα που έβαλαν τα γερά θεμέλια για να δημιουργηθεί η Apicell Greece.


Το όνομα

Η λέξη Apicell προέρχεται από τη σύνθεση των λέξεων Apis (μέλισσα) + Cell (κύτταρο) - και το DNA της είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει: ένας οργανισμός που αποτελείται από διαφορετικά κύτταρα, όλα προερχόμενα από τη μέλισσα και τα παράγωγά της. 


Τα προϊόντα

Στην Apicell θα βρεις μελισσοκομικά προϊόντα, όπως μέλι, βασιλικό πολτό, γύρη και πρόπολη, χειροποίητα φυσικά σαπούνια και προϊόντα περιποίησης προσώπου & σώματος, καθώς και χειροποίητα αρωματικά κεριά. Όλα δική τους  παραγωγής, αποκλειστικά με φυσικά υλικά.


Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα στο www.apicell.gr ενώ αν θέλεις να δεις τα προϊόντα από κοντά, επισκέψου το κατάστημα Apicell Στρωμνίτσης 56, Θεσσαλονίκη & το Apicell The Lab Ν. Πλαστήρα 2Β, Θέρμη, Θεσσαλονίκη.

Μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις την Apicell στο Instagram & στo Facebook.