×

H M∙A∙C cosmetics λανσάρει την εορταστική συλλογή Bubbles & Bows

Yποδεχτείτε την εορταστική περίοδο με ολοκαίνουργιες, συλλεκτικές και σαγηνευτικές αποχρώσεις, αλλά και ολοκληρωμένα γιορτινά gift kits από την M∙A∙C Cosmetics.

«Η περίοδος των εορτών είναι η αγαπημένη μου για το μακιγιάζ», λέει ο Dominic Skinner, M∙A∙C Global Senior Artist.

«Είναι η τέλεια αφορμή για να είσαι συνεχώς η πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου, οι έντονες αποχρώσεις που λατρεύεις στα χείλη σου, γίνονται στοιχείο της καθημερινότητάς σου».

Η εορταστική colour collection της M∙A∙C περιλαμβάνει ολοκαίνουργιες sparkly αποχρώσεις και εντυπωσιακά προϊόντα που δεν έχετε ξαναδεί, καθώς και άκρως γιορτινές συσκευασίες ιδανικές για τα δώρα στους αγαπημένους σας- όλες κατασκευασμένες με γνώμονα τη βιωσιμότητα. «Η εορταστική συλλογή Bubbles&Bows διαθέτει τόσες πολλές παιχνιδιάρικες υφές και διασκεδαστικές αποχρώσεις που θα σας κάνουν να γεμίσετε το πρόγραμμά σας με πάρτι μόνο και μόνο για να δημιουργήσετε υπέροχα makeup looks εμπνευσμένα από τα προϊόντα της σειράς!» λέει o Skinner.

Η καμπάνια της Holiday συλλογής παρουσιάζει ένα all-star lineup προσώπων από τον κόσμο της μουσικής, του μόντελινγκ, της υποκριτικής και όχι μόνο – προσωπικότητες που ξέρουν πώς να απογειώσουν ένα πάρτι και να εντυπωσιάζουν με κάθε τους makeup look.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο η born-to-be-wild προσωπικότητα του Euphoria Chloe Cherry, η επιτομή του απόλυτου fabulousness, μοντέλο και ακτιβίστρια Precious Lee, ο edgy φωτογράφος και μοντέλο Jacob Bixenman, η τραγουδίσυρια, μοντέλο και παραγωγός Secily Jimenez και το υπέρτατο ταλέντο της, όπως και τα super models Anedra Shockley Elsessers και Yuka Manami που φέρουν την προσωπική τους σφραγίδα και υπόσταση σε αυτή τη λαμπερή γιορτή.

Το group απογειώνει η αυθεντική TikTok Beauty Εxpert και συγγραφέας Devin Halbal.’Όλοι μαζί δημιουργούν μια παρέα που μας ενθαρρύνει να μετατρέψουμε την λάμψη των εορτών σε τέχνη μέσω του μακιγιάζ, δημιουργώντας τα πιο gilded glamour looks που μας επιτρέπει η φαντασία μας.