×

Βρήκα το απόλυτο gadget για τέλειο hair styling!


Οι γιορτές πλησιάζουν και είμαι σίγουρη πως ήδη έχεις μπει στη διαδικασία να επιλέξεις τα δώρα που θα κάνεις. Σήμερα όμως εγώ θέλω να σου θυμίσω πως αξίζεις ένα καλό δώρο και θα σου δείξω ποιο είναι αυτό που θα κάνω εγώ στον εαυτό μου αυτή τη χρονιά. 

Μπορεί να ονειρεύεσαι το Dyson αλλά τα 500 ευρώ που κοστίζει δεν σου περισσεύουν... υπάρχει όμως η Air Wonder της Bellissima που μπορείς να κάνεις δική σου με τιμή κάτω από 100 ευρώ!!!


Η Air Wonder της Bellissima στεγνώνει, δίνει όγκο στα μαλλιά και δημιουργεί διαφορετικά στυλ, χωρίς όμως να καταπονείς τα μαλλιά σου. Επιπλέον η κεραμική επένδυση και επένδυση κερατίνης που έχει, προστατεύουν τα μαλλιά και τα ιόντα βοηθούν στη διατήρηση της ενυδάτωσης για να ελαχιστοποιηθεί το φριζάρισμα.


Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πρώτα το πιστολάκι μαλλιών, μετά το ταμπονάρισμα των μαλλιών σου μπορείς να αφαιρέσεις την περίσσεια νερού χρησιμοποιώντας την Air Wonder με τον συγκεντρωτή Dry που κατευθύνει τη ροή του αέρα, ευνοώντας το αποτελεσματικό στέγνωμα 
πριν προχωρήσεις στο styling. Στη συνέχεια, διάλεξε το εξάρτημα για το αγαπημένο σου styling:

Η Smooth & Delicate είναι κατάλληλη για να ξεμπλέξεις απαλά τα μαλλιά σου, χωρίς να τα καταπονείς και να δημιουργήσεις το styling που προτιμάς.

Η Volume & Straight δίνει όγκο και σώμα στα μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες και ευνοεί το κλείσιμο των υμενίων κάνοντας τα μαλλιά λαμπερά.

Η Extra Wavy, η στρογγυλή βούρτσα 32 mm είναι κατάλληλη για να δημιουργήσεις ένα απαλό κυματιστό στυλ ή ένα πειθαρχημένο ίσιο χωρίς φριζάρισμα.

Η Straight & Wavy, στρογγυλή βούρτσα 50 mm είναι ιδανική για μακριά μαλλιά και το αποτέλεσμα είναι τέλεια ίσια και απαλά κυματιστά

Το Curly, το σίδερο για μπούκλες 19 mm είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις στενές και προσδιορισμένες μπούκλες.

Το Natural Curls είναι για εσένα που έχεις φυσικές μπούκλες και θέλείς να στεγνώσεις και να ενισχύσεις την ελαστικότητα την ομορφιά τους.

Τέλος, μπορείς να αποθηκεύσεις όλα τα εξαρτήματα στη βολική beauty bag που έρχεται μαζί για τα παίρνεις μαζί και στα ταξίδια σου.

Η βούρτσα styling με ζεστό αέρα Air Wonder είναι πραγματικά εύκολη στη χρήση και σου υπόσχεται αποτέλεσμα κομμωτηρίου…στο σπίτι σου!

θα τη βρεις στα: Κωτσόβολος - Public - Media Markt