×

Λάμψτε με τη Χριστουγεννιάτικη Συλλεκτική Συλλογή «Sparks of Joy» της CATRICE


Ήρθε και πάλι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου! Η οικογένεια μαζεύεται, παλιοί φίλοι ξαναβρίσκονται. Και επειδή όλοι αγαπάμε πολύ το χριστουγεννιάτικο mood, συνηθίζουμε να δημιουργούμε μοναδικές, εορταστικές στιγμές από νωρίς. 
Η νέα Συλλεκτική Συλλογή «Sparks of Joy» της CATRICE υπόσχεται ακριβώς αυτό! Κάνει τα μάτια σας να αστράφτουν, τα μάγουλα να λάμπουν και τα χείλη να γυαλίζουν - οι λαμπερές στιγμές είναι εγγυημένες! Τα αποκλειστικά προϊόντα της συλλογής αποτελούν και ιδανικά δώρα για τους αγαπημένους! 

Η Συλλεκτική Συλλογή προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για μια εορταστική εμφάνιση: μια παλέτα σκιών με 12 διαφορετικές αποχρώσεις, ρουζ σε στικ και κραγιόν σε δύο χρώματα, καθώς και τρία βερνίκια νυχιών με έντονο χρωματικό φινίρισμα. Η ξεχωριστή πινελιά; Όλα τα προϊόντα διατίθενται σε μια πανέμορφη συσκευασία – η οποία δίνει μια χριστουγεννιάτικη νότα όχι μόνο στο look σας, αλλά και στο σπίτι σας, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως χριστουγεννιάτικο στολίδι. Αυτό σημαίνει: Λάμψη παντού!


Catrice Sparks Of Joy Eyeshadow Palette 


Με την παλέτα σκιών ματιών Sparks Of Joy της CATRICE, δεν υπάρχουν όρια στο εορταστικό μακιγιάζ στα μάτια! Τα 12 τέλεια χρώματα, που ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους, κυμαίνονται από έντονες αποχρώσεις έως nude, χρυσές και χάλκινες, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια ποικιλία εμφανίσεων. Είτε εκθαμβωτικό είτε φυσικό: όλα είναι πιθανά. Η παλέτα διατίθεται σε υψηλής ποιότητας συσκευασία, διακοσμημένη με σωματίδια γκλίτερ – έτσι κλέβει τις εντυπώσεις και μόνο για τη λαμπερή εμφάνισή της. Και χάρη στον ενσωματωμένο καθρέφτη, μπορείτε να ελέγχετε και να ανανεώνετε το μακιγιάζ σας ανά πάσα στιγμή.



CATRICE SPARKS OF JOY SATIN LIPSTICK 


Τα φιλιά είναι για τους φίλους ή ακόμα και για τον Άγιο Βασίλη: Τα κραγιόν Sparks Of Joy Satin Lipsticks Kisses for Santa και Kissed for Santa! είναι ιδανικά φτιαγμένα για το τέλειο φιλί. Έρχονται σε δυο έντονα χρώματα, κόκκινο και σκούρο κόκκινο (C01 RED Kisses for Santa,  C02 RUBY Kisses for Santa), ώστε να ταιριάζουν με την περίοδο των γιορτών. Και τα δύο χρώματα προσφέρουν έντονη κάλυψη, μεγάλη διάρκεια και ένα εκπληκτικό σατέν φινίρισμα, ό,τι ακριβώς χρειάζεται για τα φιλιά κάτω από το δέντρο. Και το καλύτερο; Μπορείτε να τα κρεμάσετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο χάρη στη γιορτινή τους συσκευασία – οι εντυπωσιακές εμφανίσεις είναι εγγυημένες!



CATRICE SPARKS OF JOY BLUSH STICK 


Θαμπή επιδερμίδα τις κρύες μέρες του χειμώνα; Όχι πια! Τα CATRICE Sparks Of Joy Blush Sticks προσφέρουν μια λάμψη που ακτινοβολεί με ένα φυσικό φινίρισμα. Διατίθενται σε δύο διαφορετικά χρώματα: κόκκινο και ροζ (C01 All I Want For Christmas Is RED,  C02 All I Want For Christmas Is Pink). Η κρεμώδης υφή απλώνεται και αναμειγνύεται εύκολα, ενώ όσο περισσότερο χρώμα χρησιμοποιείτε, τόσο πιο έντονο είναι το αποτέλεσμα. Θρεπτικά συστατικά εξασφαλίζουν μια έξτρα λάμψη, αλλά το καλύτερο είναι ότι τα Blush Sticks μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και ως στολίδια για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας!



CATRICE SPARKS OF JOY NAIL LACQUER 


Χειμωνιάτικα νύχια, ερχόμαστε! Τα βερνίκια νυχιών Sparks Of Joy της CATRICE διατίθενται σε τρία μοντέρνα, χειμερινά χρώματα (C01 December To Remember,  C02 Under The Mistletoe,  C03 Wrapped In Happiness) που προσφέρουν υψηλή κάλυψη. Η απαλή κόκκινη απόχρωση, το βαθύ σκούρο πράσινο και το χρυσό, θα αποτελέσουν φέτος ιδανικά δώρα για τις γιορτές, καθώς με το χριστουγεννιάτικο design τους χαρίζουν μαγικές στιγμές. Χάρη στην πρακτική συσκευασία τους, είναι βέβαιο ότι θα βρουν μια θέση σε κάθε DIY Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για το 2022!


Η νέα Συλλεκτική Συλλογή «Sparks of Joy» της CATRICE είναι διαθέσιμη τον Δεκέμβριο 2022.