×

Μια ωδή στο Viva Magenta από τη Foreo


Το περασμένο σαββατοκύριακο, το Ινστιτούτο Χρωμάτων της Pantone, ανακοίνωσε το χρώμα της χρονιάς για το 2023, το οποίο είναι ζωηρό και φλογερό. Το Viva Magenta που ανακηρύχθηκε το χρώμα της χρονιάς που έρχεται είναι μία απόχρωση «ηλεκτρισμένη και χωρίς όρια», το χρώμα που θα κατακλύσει το feed μας τους επόμενους μήνες είναι γενναίο, προάγει μία αισιόδοξη διάθεση – όπως και η FOREO!

Η FOREO παραμένει πρωτοπόρος και trend leader, καθώς εδώ και χρόνια έχει εντάξει το magenta στη χρωματική παλέτα των συλλογών του – πάμε να δούμε με ποιες συσκευές θα αγκαλιάσεις την απόλυτη χρωματική τάση;


FOREO BEAR
: Ο προσωπικός σου.. γυμναστής ζυγωματικών! Μικρό και απίστευτα cute, το BEAR δίνει σχήμα, ανορθώνει και σμιλεύει τις γωνίες του προσώπου σου με τον πιο ασφαλή τρόπο.


FOREO IRIS 2
: Το μυστικό των stars για βλέμμα ξεκούραστο, φρέσκο, σαν να ξύπνησες μόλις από ύπνο 8 ωρών, το IRIS 2 είναι ο σύμμαχος για να βελτιώσεις τις ρυτίδες!


FOREO UFO 2
: Ο πιο απολαυστικός τρόπος να εφαρμόσεις μία sheet mask! Με καινοτόμες λειτουργίες όπως η θερμοθεραπεία, η κρυοθεραπεία και το φάσμα LED light, το UFO 2 θα απογειώσει την περιποίησή σου!

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.