×

Τρεις κρέμες ματιών που θα λατρέψουν όλες οι μαμάδες


Οι κρέμες ματιών είναι ίσως το πιο αγαπημένο καλλυντικό κάθε νέας μαμάς. Και όχι άδικα, καθώς στην περιοχή των ματιών αποτυπώνονται η αϋπνία, η ταλαιπωρία και η κούραση που υφίσταται μέχρι να βρει τους ρυθμούς της στο νέο της ρόλο. Τι μπορείς να κάνεις για να φαίνεσαι λιγότερο ταλαιπωρημένη;

Η λύση είναι απλή και εύκολη. Αρχικά πρέπει να σου πω ότι όσο πιο πολύ νερό πίνεις, τόσο το καλύτερο. Να χρησιμοποιείς συστηματικά την κρέμα ματιών σοου πρωί-βράδυ και αν πρέπει να βγεις έξω, ένα κονσίλερ που μπορείς να το αναμείξεις εύκολα με την κρέμα σου είναι εξαιρετική επιλογή για ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα.

Παρακάτω σου προτείνω τρεις κρέμες ματιών, που έχω δοκιμάσει και έχω δει όντως αποτέλεσμα.


Οrigins Ginzing Refreshing Eye Cream To Brighten And Depuff
, αναζωογονητική κρέμα ματιών που φωτίζει και αναζωογονεί την περιοχή των μάτιών, μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και το πρήξιμο για ένα φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα.

Caudalie Resveratrol Lift Firming Eye Gel Cream, λειαίνει τις ρυτίδες, σηκώνει τα βλέφαρα, μειώνει τους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο και απαλύνει τα βλέφαρα.

Klairs Fundamental Nourishing Eye Butter, πλούσια ενυδατική κρέμα που θρέφει, ενυδατώνει και βελτιώνει τις λεπτές γραμμές. Είναι κατάλληλη ακόμη και για αυτούς με milia (λευκά στίγματα) στην περιοχή των ματιών.