×

Skin Hangover; H Foreo έχει τη λύση!

Οι γιορτές φέτος είχαν (όπως πάντα) πολύ φαγητό, πολύ αλκοόλ και πολύ ξενύχτι! Ειδικά το αλκοόλ επιταχύνει τη γήρανση της επιδερμίδας, την αφυδατώνει ενώ δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητικό στους μαύρους κύκλους μας.

Κι ενώ ο υπόλοιπος κόσμος θα χρειαστεί λίγο καιρό για να συνέλθει, οι λάτρεις της FOREO έχουν έναν άσσο στο μανίκι τους! Δείτε τί κάναμε εμείς μία ημέρα πριν επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.

ΒΗΜΑ 1Ο: DOUBLE CLEANSING!

Το LUNA 4 δεν είναι ένα απλό gadget καθαρισμού – είναι ο απόλυτος σύμμαχος για όσες αγαπούν το double cleansing. Με την ικανότητά του να απομακρύνει κάθε ρύπο και ίχνο μακιγιάζ, το προηγμένο LUNA 4 εγγυάται ότι μετά το πέρας της θεραπείας, η επιδερμίδα θα τρίζει από καθαριότητα. Γνωρίζατε όμως ότι η χρήση του LUNA 4 εκτός από βαθύ καθαρισμό, αφυπνιζει και την επιδερμίδα (καθώς και τις αισθήσεις μας!) ; Δοκιμάστε το χρησιμοποιώντας κρύο νερό και το αγαπημένο σας face wash όταν νιώθετε μία ελαφριά κούραση και θα καταλάβετε.

ΒΗΜΑ 2Ο: ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!

Η κρυοθεραπεία του επαναστατικού UFO 2 είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή. Ανακουφιστικό και αποτελεσματικό, αυτό το feature χαρίζει μία υγιή, πιο τονωμένη όψη στην επιδερμίδα και την αναζωογονεί εις βάθος. Η φανταστική αίσθηση ψύξης τονώνει το πρόσωπο σε 2 λεπτά, και καταπολεμεί ατέλειες όπως η χαλάρωση του δέρματος, το πρήξιμο και οι διευρυμένοι πόροι.

Κρυοθεραπεία: πριν και μετά

ΒΗΜΑ 3Ο: ΜΑΣΑΖ ΜΑΤΙΩΝ!

Τελευταίο αλλά βασικό βήμα: η χρήση του IRIS 2, της συσκευής που παραδίδει αυτό που υπόσχεται: πιο ξεκούραστα μάτια, λιγότερο πρησμένα, σταδιακή μείωση των ρυτίδων και βελτίωση των μαύρων κύκλων. Το δικό μας tip; Κάντε την περιποίηση με serum ματιών και επαναλάβετε με την κρέμα ματιών για πιο άμεσα αποτελέσματα.

Καλή χρονιά!

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.

Σχετικά με την FOREO:

Η Σουηδική FOREO προσφέρει μία σειρά από πρωτοποριακές beauty και wellness λύσεις, από την πολυβραβευμένη cleansing συσκευή LUNA, μέχρι το επαναστατικό UFO που επανεφευρίσκει τον τρόπο που εφαρμόζουμε μάσκες και την οδοντόβουρτσα ISSA που αλλάζει τα δεδομένα. Η προσέγγιση του brand δεν περιορίζεται στη βελτίωση των υπάρχοντων συσκευών και προϊόντων, αλλά στην ολική αποδόμηση τους ώστε να δημιουργηθούν από το μηδέν, κάθε φορά ξεπερνώντας τον εαυτό τους και προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που δεν αφορούν μόνο τους λίγους. Τέλος, η FOREO προωθεί την αυτοπεποίθηση με το απλό motto “When you feel good, you look good”