×

5 βρεφικά αφρόλουτρα που πρέπει να γνωρίζεις


Όταν γίνεσαι μαμά, ένα από τα πρώτα που ξεκινάς να φροντίζεις είναι το δέρμα του μωρού σου. Διότι κατά τη γέννηση, ο προστατευτικός φραγμός είναι ανώριμος και το δερματάκι του είναι εξαιρετικά εύθραυστο και ευάλωτο στις καθημερινές εξωτερικές επιθέσεις. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να το φροντίζουμε με τα κατάλληλα προϊόντα.

Παρακάτω σου έχω μερικά αγαπημένα και δοκιμασμένα αφρόλουτρα για να κάνεις μπάνιο το βρεφάκι σου και να φροντίσεις αποτελεσματικά το δέρμα του.


To Frezyderm Baby Bath με Χαμομήλι είναι ένα απαλό καθημερινό αφρόλουτρο που σέβεται το pH, τη φυσιολογική δερματική χλωρίδα και τον δερματικό φραγμό του βρέφους. Δεν τσούζει τα μάτια, δεν προκαλεί ερεθισμούς και εξασφαλίζει την αναλίπανση της επιδερμίδας και τη διατήρηση ανέπαφου του δερματικού φραγμού. Παράλληλα, το εκχύλισμα χαμομηλιού προσφέρει αντιφλογιστική και αντιερεθιστική προστασία ενώ οι πρωτεΐνες σίτου με τις μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες τους ενισχύουν τον υδρολιπιδικό μανδύα.


Το Pharmasept Tol Velvet Baby Care Extra Sensitive Bath είναι ένα εξαιρετικά απαλό βρεφικό αφρόλουτρο για σώμα και μαλλιά κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση. Ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που σέβονται τον υδρολιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας του μωρού. Εμπλουτισμένο µε φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες & βιταμίνες. Οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο


Το Uriage Baby 1st Cleansing Cream με πλούσια και κρεμώδη υφή καθαρίζει απαλά διατηρώντας το υδρολιπιδικό φιλμ. Η σύνθεση του, με φυσικό σύμπλοκο [Ιαματικό Νερό Uriage + Οργανικό Edelweiss] σε συνδυασμό με Βούτυρο Καριτέ αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο. Ελεγμένο κάτω από παιδιατρικό έλεγχο.


Το Korres Βρεφικό Αφρόλουτρο και Σαμπουάν με έλαια Καρύδας και Αμυγδάλου, ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας και μαλλιών.


Το Septona Calm n' Care Baby Bath είναι ένα βρεφικό αφρόλουτρο με βάλσαμο και πανθενόλη, είναι ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η ήπια σύνθεσή του με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει τα μαλλιά και την επιδερμίδα του μωρού σας, αφήνοντας υπέροχο άρωμα βρεφικής πούδρας! Δερματολογικά και Παιδιατρικά ελεγμένο.