×

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2023: Aνακάλυψε τις καλύτερες λύσεις τεχνολογίας ομορφιάς και ευεξίας της FOREO


Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας 2023, η FOREO, το επαναστατικό beauty tech brand, που πάντοτε επικεντρώνεται σε κλινικά δοκιμασμένες λύσεις ομορφιάς και ευεξίας γιορτάζει την χωρίς αποκλεισμούς και προσιτή σε όλους υγεία. Άλλωστε στη μετά covid εποχή, εστιάζουμε περισσότερο από ποτέ άλλοτε τον χρόνο, την προσοχή, την ενέργεια και τα χρήματά μας στην υγεία μας. 

Το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας 2023, με στόχο την προώθηση των πλεονεκτημάτων της καλής υγείας και ευεξίας παγκοσμίως, είναι "Υγεία για όλους", το οποίο ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία της FOREO και την αποστολή του brand να προσφέρει beautytech λύσεις ομορφιάς και ευεξίας που απευθύνονται και είναι προσιτές σε όλους.


Μία από τις σημαντικότερες τάσεις στον κόσμο της υγείας και της ευεξίας για το 2023 είναι η σταθερή άνοδος της τεχνολογίας στη διάγνωση, την παρακολούθηση και τη θεραπεία.
Για παράδειγμα, έχουμε δει τον πολλαπλασιασμό διαφόρων εφαρμογών, wearables και άλλων συσκευών που μπορούν να παρακολουθούν τα πάντα, από τον καρδιακό ρυθμό μέχρι τη διατροφή.

Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας να πλησιάζει στις 7 Απριλίου, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να σκεφτείτε την υγεία σας και τι σημαίνει για εσάς. Mπορείτε ήδη να επωφεληθείτε από πολλές καινοτόμες λύσεις FOREO, καθώς το beautytech brand τις έχει ήδη εφαρμόσει στη γκάμα του.  

ΤΑ MUST-HAVES ΤΗΣ FOREO ΓΙΑ EΝΑΝ ΥΓΙΗ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΓΕΜΑΤΟ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! 


Η υγιής επιδερμίδα, όπως γνωρίζετε, ξεκινά με τον σωστό καθαρισμό. Η ολοκαίνουργια βούρτσα καθαρισμού και μασάζ προσώπου FOREO LUNA 4 plus έχει σχεδιαστεί με 17% πιο μαλακά τριχίδια σιλικόνης σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, επιτρέποντάς τους να γλιστρούν ακόμα πιο απαλά πάνω στο δέρμα για να διατηρήσουν τη φυσική του ελαστικότητα. Κλινικά δοκιμασμένη για την απομάκρυνση του 99,5% των ρύπων, του υπερβολικού σμήγματος και των υπολειμμάτων του μακιγιάζ και 35 φορές πιο αντιβακτηριακή από τις βούρτσες προσώπου με νάιλον τρίχες, η FOREO LUNA 4 plus είναι η ιδανική λύση για την απόκτηση υγιούς, λαμπερού και σφριγηλού δέρματος.


Αυτή η επιβλητική συσκευή skintech προσφέρει τρεις προσαρμόσιμες μέσω του app λειτουργίες καθαρισμού - κανονικό, βαθύ και απαλό καθαρισμό - σε δύο διαφορετικές εκδοχές - μία για κανονική και μία για ευαίσθητη επιδερμίδα. Η εύρεση της τέλειας λύσης για εσάς θα είναι εύκολη και εξαιρετικά αποτελεσματική. Προσφέρει επίσης διάφορες λειτουργίες μασάζ προσώπου για να επιλέξετε, η καθεμία με τα δικά της μοναδικά οφέλη. Και αν προτιμάτε να μην χρησιμοποιείτε το app, μπορείτε! Απλά ρυθμίστε τις προτιμήσεις σας μέσω του app την πρώτη φορά που θα το χρησιμοποιήσετε και αποκτήστε πρόσβαση στην επιλεγμένη λειτουργία μασάζ πατώντας το κουμπί στο πίσω μέρος.

ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΥΓΙΗ ΔΟΝΤΙΑ


Η σειρά στοματικής φροντίδας FOREO ISSA αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της οδοντικής υγιεινής. Χρησιμοποιώντας παλμούς υψηλής έντασης που διοχετεύονται μέσω μαλακών τριχών σιλικόνης, οι ηχητικές οδοντόβουρτσες FOREO ISSA σας επιτρέπουν να επιτύχετε πλήρη, ακριβή και εξαιρετικά απλή στοματική υγιεινή.

Η κορυφαία της σειράς FOREO ISSA 3 έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται σαν χειροκίνητη οδοντόβουρτσα: δεν ταλαντώνεται όπως οι κλασικές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες με νάυλον βουρτσάκια, αλλά πάλλεται, καθιστώντας την πιο ήπια και υγιεινή για τα ούλα, ενώ καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια από την πλάκα και προλαμβάνει την τερηδόνα και την πέτρα. Η μη πορώδης σιλικόνη καθιστά επίσης εύκολο τον καθαρισμό της FOREO ISSA 3, καθώς η σιλικόνη της είναι ανθεκτική στη συσσώρευση βακτηρίων που συχνά συμβαίνει να συσσωρεύονται τυπικές οδοντόβουρτσες με νάιλον τρίχες.


Με τον κομψό, έξυπνο και εργονομικό σχεδιασμό της, όπως και η υπόλοιπη σειρά FOREO, η οδοντόβουρτσα ISSA 3 προσφέρει μια πραγματικά μοναδική και κορυφαία εμπειρία βουρτσίσματος, με αποτέλεσμα λευκότερα δόντια, ένα πιο λαμπερό χαμόγελο και μία πιο υγιή στοματική κοιλότητα.

Οι beautytech και oralcare συσκευές FOREO είναι διαθέσιμες στο foreo.com και στην Ελλάδα στα καταστήματα Sephora & Sephora.gr .