×

Η Jane Iredale παρουσιάζει το The Skincare Makeup System!


Σε έναν κόσμο με όχι και δεν η jane iredale - The SkinCare Makeup αποδεικνύει ότι ΜΠΟΡΕΙ να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα μακιγιάζ & δερμοφροντίδας χωρίς χημικά συστατικά, parabens, φθαλικές ενώσεις, μη φαγεσωρογόνα και cruelty-free. ΜΠΟΡΕΙ να προσφέρει όλα όσα θέλουν και αξίζουν πραγματικά από ένα σύστημα δερμοφροντίδας υψηλής απόδοσης, με skin-loving συστατικά, κάλυψη, χωρίς ερεθιστικά συστατικά και με διάρκεια!

Πώς μπορούν να το πετύχουν αυτό; Επιλέγοντας τα παρακάτω προϊόντα μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους The Skincare Makeup System, το οποίο ταιριάζει στη δική τους δερματική κατάσταση!


ΒΗΜΑ 1
Επιλέγουν 1 Smooth Affair Face Primer της επιλογής τους για αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας.

Smooth Affair Face Primer & Brightener αν προτιμάς ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ

Smooth Affair Face Primer Illuminating Glow αν προτιμάς ΤΕΛΕΙΩΜΑ

Κατάλληλο για όλους τους οι τύπους δέρματος, ειδικά για ξηρό & θαμπό δέρμα.

Smooth Affair Mattifying Face Primer αν προτιμάς ΜΑΤ ΤΕΛΕΙΩΜΑ

Κατάλληλο για λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα.

ΒΗΜΑ 2 Συνεχίζουμε για αψεγάδιαστη κάλυψη και αίσθηση σαν να μη φοράτε μακιγιάζ με τo PurePressed® Base Mineral Foundation. Ένα ανάλαφρο, πολυλειτουργικό foundation, concealer και αντηλιακό με φυσικά αντηλιακά φίλτρα SPF25, το οποίο καλύπτει, προστατεύει και θρέφει ενώ παράλληλα αποκρύπτει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών.


Έχει ημι-ματ τελείωμα και θα αισθάνεστε σαν να μη φοράτε βάση καθώς επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και να λειτουργεί φυσιολογικά. Συνιστάται από το Skin Cancer Foundation ως αποτελεσματικό αντηλιακό ευρέος φάσματος και διαθέσιμο σε 26 υπέροχες αποχρώσεις και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Δεν περιέχει προβληματικά συστατικά. Περιέχει συστατικά που προστατεύουν και ανακουφίζουν το δέρμα και του επιτρέπει να αναπνέει φυσιολογικά. Οι mineral κρύσταλλοι αλληλοεπικαλύπτονται και δημιουργούν μια επίπεδη επιφάνεια που αντανακλά την ακτινοβολία UV και τους περιβαλλοντικούς ρύπους.

Χωρίς ταλκ, Vegan & Ree-Safe

ΒΗΜΑ 3 Ολοκληρώνουμε με το μυστικό όπλο για μακιγιάζ που διατηρείται αναλλοίωτο όλη μέρα ένα ενυδατικό σπρει! Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει ή να ακολουθήσετε τη δική μας συμβουλή. Χάρη στο βοτανικά τους αποστάγματα, προσδίδουν υγρασία και λειτουργούν ως υγρός μαγνήτης που συγκρατεί τις φυσικές χρωστικές στο δέρμα και αυξάνει τη διάρκεια και την απόδοση του μακιγιάζ.

- Ενισχύουν την ενυδάτωση

- Σετάρουν την πούδρα και δίνουν φυσική εμφάνιση

- Ενισχύουν τη σταθερότητα

Τα ενυδατικά μας σπρέι σταθεροποίησης του μακιγιάζ πιστοποιήθηκαν από το διεθνή φορέα ECOCERT για τα φυσικά και βιολογικά τους συστατικά. Θα λατρέψετε το φρέσκο άρωμα τους και τα οφέλη που προσφέρουν στην υγεία της επιδερμίδας σας.


Το Pommisst Hydration Spray ΓΙΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ συμβάλλει στην προστασία από την πρόωρη γήρανση μέσω της ενίσχυσης με αντιοξειδωτικά. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Το Calming Lavender Hydration Spray ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΤΗΤΑΣ ενυδατώνει και ανακουφίζει το δέρμα από τυχόν ερεθισμούς. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα αυτά με ευαισθησία.

Το Balance Hydration Spray  ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ ρυθμίζει τη λιπαρότητα και προάγει το φυσιολογικό. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα για δέρματα με λιπαρότητα

Το D20 Hydration Spray ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ Ενυδατώνει και ανακουφίζει το δέρμα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος,  ιδιαίτερα για ξηρές επιδερμίδες.


Το The Skincare Makeup System συνοδεύεται από την θήκη αλουμινίου White Refillable Compact για εύκολη αντικατάσταση του PurePressed Base Mineral Foundation Refill και από το The Handi Brush ένα vegan & cruelty-free πινέλο για άψογη εφαρμογή!