×

Σμίλευσε το σώμα σου με τη βοήθεια του ONDA


Ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ... και τα μαγιό μαζί με τις εξορμήσεις στους αγαπημένα κοντινούς προορισμούς είναι πλέον γεγονός. Όμως λόγω της υγείας μου, φέτος, δεν γυμνάζομαι καθόλου και η διατροφή που ακολουθώ, από μόνη της δεν φτάνει, για να φορέσω το αγαπημένο μου μπικίνι, καθώς το αδυνάτισμα δεν είναι υπόθεση ενός παράγοντα, αλλά πολλών.

Μιλώντας με την Dr. Ειρήνη Λαγογιάννη, Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο, λόγω του μπλοκαρισμένου μεταβολισμού μετά την εγκυμοσύνη και την κορτιζόνη που λαμβάνω, μου πρότεινε να κάνω κάποιες θεραπείες με το αυθεντικό ιατρικό μηχάνημα ONDA και "να σμιλεύσω το σώμα μου" με τη βοήθεια της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στα μηχανήματα αδυνατίσματος.

Το ONDA είναι το μοναδικό ιατρικό μηχάνημα στον κόσμο που χάρη στην τεχνολογία Coolwaves χρησιμοποιεί εστιασμένα μικροκύματα με συχνότητα 2,45 τα οποία απορροφώνται επιλεκτικά από το λιπώδη ιστό. Τα Coolwaves εκπέμπουν σε μία ελεγχόμενη δέσμη, εστιάζοντας την ενέργεια μόνο εκεί που χρειάζεται (για παράδειγμα στον υποδόριο λιπώδη ιστό στην περίπτωση θεραπείας τοπικού πάχους), προστατεύοντας τους γειτονικούς ιστούς.

Το ONDA διαθέτει δύο έξυπνες ψυχόμενες κεφαλές οι οποίες έρχονται σε επαφή με το δέρμα και επιτρέπουν στα μικροκύματα να διαπεράσουν την επιδερμίδα και το χόριο, χωρίς να δημιουργήσουν θερμική βλάβη στα στρώματα αυτά. Με απλά λόγια έχουμε απώλεια τοπικού πάχους, αντιμετώπιση όλων των σταδίων της κυτταρίτιδας και σύσφιξη του δέρματος.

Έχει ήδη δύο διεθνή βραβεία όπως το Aesthetic Industry Awards και το best innovative technology, ενώ οι τεχνικές προδιαγραφές του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ μηχανήματος ONDA βασίζονται σε επιστημονικές μεθόδους και μπορεί με μη επεμβατικό τρόπο να αντιμετωπίσει συγχρόνως, σε μία συνεδρία, τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και χαλάρωση. 

Ιδανικά όπως μου είπε η χρειάζονται 3-4 συνεδρίες για να δεις σίγουρα το σώμα σου αλλιώς. Κάθε θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη, ασφαλής, ευχάριστη, διαρκεί περίπου 10 λεπτά ανά περιοχή του σώματος και βλέπεις αποτελέσματα αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία.

Η Dr. Ειρήνη Δ. Λαγογιάννη, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος μας παρέχει με απόλυτη ασφάλεια στον χώρο του ιατρείου της, το αυθεντικό ιαταρικό μηχάνημα ONDA και όλες τις θεραπείες κλινικής, αισθητικής και επεμβατικής δερματολογίας με τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους θεραπειών προσώπου και σώματος. 

Η Dr. Ειρήνη Δ. Λαγογιάννη είναι Διδάκτωρ Μsc της Iατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Τ. Επιστημονικός Συνεργάτης του «Νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός», μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολόγων - Αφροδισιολόγων, μέλος CAMIG.

Ιατρείο: Φοίβης 46, Γλυφάδα, 210 8985811