×

Η Bobbi Brown παρουσιάζει τα ανανεωμένα Extra Lip Tint


Το NEΟ Extra Lip Tint από τη Bobbi Brown έρχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ προσφέροντας άμεση ενυδάτωση, 24ωρη θρέψη, ένα μείγμα από τα ισχυρά μας βότανα και περισσότερες μοναδικές αποχρώσεις. Προσθέστε το πάνω από το lipstick σας, για χρώμα και λάμψη που θα τονίσει κάθε εμφάνιση σας. 

Μοναδική EXTRA σύνθεση με έλαια, που κάνει το αγαπημένο προϊόν ακόμα πιο θρεπτικό για τα χείλη σας.

ΙΣΧΥΡΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ BLEND: JOJOBA OIL: Βοηθά στην περιποίηση, την εξισορρόπηση και την αναζωογόνηση των χειλιών AVOCADO OIL: Συμβάλλει στη θρέψη και στην ενυδάτωση των χειλιών OLIVE OIL: Βοηθά στην περιποίηση και στην απαλότητα How It Works 24-HOUR PLUMPING: Το σύμπλεγμα πεπτιδίων Plumping Peptide Complex συμβάλλει στη δημιουργία μιας γεμάτης και λαμπερής εμφάνισης στα χείλη που διαρκεί.

ΙΣΧΥΡΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΞΗΡΟΤΗΤΑ, ΑΠΑΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ: Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών και ξηρών γραμμών στα χείλη για απαλή και λεία εμφάνιση και αίσθηση. 

 ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ: Ενισχύει όλους τους τόνους των χειλιών με μια κομψή νότα Extra colors. Extra you. Οι διάφανες, λαμπερές αποχρώσεις του ΝΕΟΥ Extra Lip Tint ενισχύουν άμεσα το μοναδικό τόνο των χειλιών. 

Eπιπλέον, μπορείτε να το τοποθετήσετε και στα ζυγωματικά σας για φυσική, ροδαλή λάμψη. 

Θα το βρεις σε 3 νέες αποχρώσεις: Bare Bloom, Bare Cherry και Bare Claret.