×

H Jo Malone London εξυμνεί τη γενναιοδωρία με μια μοναδική καμπάνια Just Because

Ο βρετανικός οίκος αρωμάτων Jo Malone London μέσα από την καμπάνια Just Because εξυμνεί τη γενναιοδωρία, μια βασική αξία, απόλυτα συνυφασμένη με το brand. Μια μοναδική ευκαιρία να εκδηλώσουμε μια πράξη ευγένειας, μέσω ενός Jo Malone London δώρου και τη συνοδεία ενός χαμόγελου…#Just Because.

Για την Jo Malone London, η προσφορά ενός δώρου σημαίνει πολλά περισσότερα από το ίδιο το προϊόν. Ενθαρρύνουμε την προσφορά δώρων ανά πάσα στιγμή, τιμώντας τη γενναιοδωρία, την καλοσύνη και το ενδιαφέρον για τους άλλους.

Πηγές έμπνευσης για την προσφορά ενός δώρου αποτελούν μικρές καθημερινές στιγμές, σημαντικές ωστόσο, για να μας θυμίσουν ότι η καλύτερη στιγμή να δωρίσουμε κάτι σε κάποιον είναι όταν θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε απλά και μόνο:

γιατί μας κάνει να χαμογελάμε
γιατί δημιουργεί τις καλύτερες playlists
γιατί διοργανώνει τα καλύτερα party
γιατί μας κάνει πιο γλυκό τον πρωινό μας καφέ
γιατί απλά είναι η καλύτερή παρέα

Follow Jo Malone London on Facebook, Twitter, Pinterest and Instagram @JoMaloneLondon #PerfectPresent #JustBecause


Σχετικά με την Jo Malone London:

Από το 1994 η Jo Malone London έχει δημιουργήσει μια παλέτα από εξαιρετικά απλά, κομψά αρώματα και έχει επιμεληθεί έναν κόσμο όπου κάθε αίσθηση είναι ευπρόσδεκτη. Η μάρκα εξαγοράστηκε από τον όμιλο Estée Lauder Companies Inc. το 1999 και σήμερα είναι διεθνώς γνωστή για τα μοναδικά αρώματά της και τον έντονα βρετανικό χαρακτήρα της.