×

Odalin Cosmetics a seasonal beauty brand


Επιτέλους Παρασκευή και επιτέλους θα σας παρουσιάσω ένα νέο ελληνικό skincare brand εμπνευσμένο από τη φύση με καθαρά και βιώσιμα καλλυντικά (ιδρύθηκε το 2018) που ανακάλυψα πριν μερικούς μήνες στο etsy, την Odalin Cosmetics

Στην Odalin Cosmetics δημιουργούν προϊόντα ανάλογα με την εποχή. Ναι, καλά διάβασες...γιατί πιστεύουν πως δεν είναι όλα τα προϊόντα κατάλληλα όλο το χρόνο λόγω των καιρικών συνθηκών, όπως και ότι το δέρμα μας χρειάζεται μια αλλαγή στα συστατικά ώστε να μπορούν να αποδώσουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα τους. 

Έτσι λοιπόν, οι τέσσερις σειρές του brand εναλλάσσονται στην παραγωγή κάθε τρεις μήνες, κάνοντας την Άνοιξη – Καλοκαίρι – Φθινόπωρο και Χειμώνα μια εντελώς νέα ρουτίνα ομορφιάς.


To όνομα

Το όνομά της μάρκας προήλθε από τον ρούνο Odal, έναν από τους παλαιότερους ρούνους στους αρχαίους σκανδιναβικούς, γερμανικούς και αγγλοσαξονικούς πολιτισμούς.

Η φιλοσοφία

Η Odalin Cosmetics αγκαλιάζει τη φύση και αυτά που μπορεί να προσφέρει για να δημιουργήσουν μια σειρά περιποίησης δέρματος που είναι αποτελεσματική και μας παρέχει μια φυσική, καλά ισορροπημένη και υγιή ρουτίνα περιποίησης. 


Τα συστατικά

Όλα τα προϊόντα περιέχουν μόνο υψηλής ποιότητας ακατέργαστα φυτικά έλαια ψυχρής έκθλιψης, βούτυρα, αιθέρια έλαια, βοτανικά εκχυλίσματα και υδρολύματα, αλλά και συστατικά υψηλής απόδοσης που «θα κάνουν τη δουλειά!» και φυσικά ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Λένε ΟΧΙ σε: συνθετικά αρώματα, βαζελίνη/ορυκτά έλαια, τεχνητές χρωστικές, parabens, σιλικόνες και τοξίνες.


Τα προϊόντα

Είναι χειροποίητα και δημιουργούνται σε μικρές παρτίδες, ώστε να φτάνουν σε μας φρέσκα και ασφαλή. Με αυτόν τρόπο αποφεύγονται τα επιπλέον συντηρητικά, καθώς δεν θα στέκεται για μήνες στο ράφι περιμένοντας τον πελάτη. 

Και το πιο σημαντικό από όλα, τα προϊόντα της Odalin Cosmetics δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Δοκιμάζονται μόνο στους φίλους τους, όπως χαρακτηριστικά γράφουν στο site τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες odalin.com, ενώ τα προϊόντα θα τα βρεις εδώ. Μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις το brand στα social media: instagram @odalincosmetics & facebook @odalincosmetics.