×

Η τεχνολογία φίλτρων UVMUNE 400 τώρα και στη NEA παιδική σειρά DERMO-PEDIATRICS της La Roche-Posay


Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του UVMUNE 400, το επαναστατικό φίλτρο UV ενδείκνυται τώρα ακόμα και για το πιο ευάλωτο και ευαίσθητο δέρμα, συμπεριλαμβανομένου του ατοπικού δέρματος, από την ηλικία των 3 ετών. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το ANTHELIOS UVMUNE 400 Dermo- Pediatrics Invisible Fluid SPF 50+, με τη δύναμη του Mexoryl 400, ενός από τα καλύτερα φίλτρα UV στην αγορά, προστατεύει από τις ακτίνες UVB και UVA, καθώς και από τις ultra μακρές UVA.

Έως και το 72% των παιδιών παθαίνουν ηλιακά εγκαύματα κάθε χρόνο. Το δέρμα των παιδιών είναι πολύ πιο ευαίσθητο από ό,τι το δέρμα των ενηλίκων: είναι 20% πιο λεπτό2, αλλά και 3 φορές πιο επιρρεπές στην ατοπία3, κάτι που το καθιστά πιο ευάλωτο στις ακτίνες UV. Επιπλέον, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε μελανίνη, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει μεγαλύτερη ευπάθεια στον ήλιο και να καίγεται πιο εύκολα.

Ως η #1 μάρκα φροντίδας του δέρματος, που συνιστούν οι δερματολόγοι παγκοσμίως4 , στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον αντίκτυπο της ακτινοβολίας UV στο δέρμα των παιδιών και τη διαφύλαξη της υγείας του μακροπρόθεσμα.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΙΛΤΡΩΝ ΤΟΥ UVMUNE 400 ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΕΡΜΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΣΗ ΑΤΟΠΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 3 ΕΤΩΝ

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ UV
Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το UVMUNE 400 Dermo-Pediatrics Invisible Fluid SPF 50+ προστατεύει από όλες τις ακτίνες UV, ακόμα και από τις άκρως βλαβερές ultra μακρές UVA στο φάσμα των 380-400nm. Επιπλέον, βοηθά στην προστασία του παιδικού δέρματος από τις βλάβες που προκαλούν οι ακτίνες UV, καθώς και στην υποστήριξη της φυσικής άμυνάς του.
ULTRA ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ & ULTRA ΑΟΡΑΤΟ, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ NETLOCK
Το UVMUNE 400 Dermo-Pediatrics διαθέτει τεχνολογία NETLOCK ώστε να μην τσούζει τα μάτια, ενώ είναι ultra ανθεκτικό στο νερό, τον ιδρώτα και την άμμο. Επιπλέον, είναι ultra αόρατο, με διάφανη, μη λιπαρή και μη κολλώδη υφή.
ΤΟ UVMUNE 400 DERMO-PEDIATRICS ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Έχει δοκιμαστεί σε ευαίσθητο και ατοπικό δέρμα, υπό παιδιατρικό και δερματολογικό έλεγχο.
ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ
Το UVMUNE 400 Dermo-Pediatrics προσφέρει στο παιδικό δέρμα ενυδάτωση, θρέψη και καταπράυνση, ενισχύοντας τον επιδερμιδικό φραγμό.