Όροι Διαγωνισμών

Συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς του Mairigram.gr ή της σελίδας Mairigram στο facebook & στο instagram θεωρείται πως έχετε διαβάσει και αποδέχεστε τους παρακάτω όρους του διαγωνισμού. Οι όροι αυτοί θα προσαρμόζονται ανάλογα με τον κάθε διαγωνισμό, και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

- Ο κάθε χρήστης μπορεί να πάρει μέρος μόνο μία φορά σε κάθε διαγωνισμό μέσω προσωπικού προφίλ.

- Πρέπει να ακολουθείτε τους υποχρεωτικούς όρους των διαγωνισμών, αλλιώς δε θα συμπεριλαμβάνεστε στις τελικές κληρώσεις.

- Συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς αν είστε νικητής ή μέσα στους νικητές, συμφωνείτε ότι το όνομά σας θα φανεί δημόσια στη σελίδα Mairigram και στο site του Mairigram.gr.

- Για να λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς, θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει τα 18. Διαφορετικά πρέπει να έχετε την έγκριση του κηδεμόνα σας διότι για την αποστολή των δώρων απαιτούνται προσωπικά δεδομένα.

- Διπλά προφίλ, ψεύτικοι λογαριασμοί, προφίλ χωρίς πραγματικά ονόματα ή φωτογραφίες δε μπορούν να συμμετέχουν στους διαγωνισμούς.

- Οι διαγωνισμοί ισχύουν μόνο για κατοίκους Ελλάδας & Κύπρου.

- Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν κάνει σωστά τα υποχρεωτικά βήματα. Η κλήρωση γίνεται με καταμέτρηση των έγκυρων συμμετοχών. Αν ο νικητής διαπιστωθεί ότι δεν έχει κάνει κάποιο από τα βήματα του διαγωνισμού μετά την κλήρωση, αυτόματα χάνει το δώρο του και η κλήρωση επαναλαμβάνεται για ανάδειξη νέου νικητή.

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΙΚΗΤΩΝ & ΔΩΡΑ

- Όλες οι κληρώσεις γίνονται μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης.

- Οι νικητές ανακοινώνονται στο ποστ του διαγωνισμού. Ο νικητής έχει 48 ώρες για να απαντήσει στο μήνυμα με τα προσωπικά του στοιχεία, για την αποστολή του δώρου του. Σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσει εντός αυτού του χρονικού διαστήματος, η κλήρωση επαναλαμβάνεται για την ανάδειξη νέου νικητή.

- Τα δώρα δεν ανταλλάσονται με χρήματα.

- Τα δώρα στέλνονται μέσω απλού ταχυδρομείου και καμία ευθύνη δε φέρουμε για την μεταφορά τους/παραλαβή τους.

- Αν ο διαγωνισμός γίνεται σε συνεργασία με κάποια εταιρία, πιθανόν να παραλάβετε μέσω κούριερ ή ταχυδρομείου. Παρ' όλα αυτά το Mairigram δεν φέρει καμία ευθύνη αν καθυστερήσει/δεν αποσταλλεί από την υπεύθυνη εταιρία, ή καταστραφεί/σπάσει κατά τη μεταφορά το δώρο σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

- Λόγω GDPR πρέπει να γνωρίζετε ότι μετά το πέρας του διαγωνισμού θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία (όνομα, επίθετο, διεύθυνση και τηλέφωνο) για την αποστολή του δώρου σας. 

- Συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς τα προσωπικά σας στοιχεία δε θα γνωστοποιούνται σε τρίτους.