×

New in: AURA Cosmetics

Σας το έχω πει πολλές φορές ότι οι βαλκανικές χώρες είναι δύναμη στον κόσμο κόσμο της ομορφιάς! Στο σημερινό ποστ θα ταξιδέψουμε μέχρι την πόλη Nis της Σερβίας για να γνωρίσουμε την AURA.


AURA δημιουργήθηκε to 1996 για να προσφέρει επαγγελματικά καλλυντικά, αναδεικνύοντας τηv γυναικεία προσωπικότητα χωρίς κριτήρια και όρια. To όνομα AURA προέρχεται από τη λατινική λέξη aurum που σημαίνει χρυσό και πρωινό φως.  Στα δικά μας τώρα… Επέλεξα να δοκιμάσω πέντε βασικά προϊόντα:  Το Jelly Foundation, τη Shape IT Up Black μάσκαρα, το μολύβι φρυδιών Brow Matic, τη Brow Art Powder και το κραγιόν Absolute Matte Velvet Feel.
 
Το Jelly Foundation (creme no. 211) το επέλεξα γιατί είναι κατάλληλο για την ξηρή και μικτή επιδερμίδα. Έχει τζελ υφή που γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου, μέτρια κάλυψη η οποία “χτίζεται”, ενώ το αποτέλεσμα είναι ημιμάτ. Plus: Ο δείκτης προστασίας SPF 20. Η Shape IT Up Black Mάσκαρα επιμηκύνει και αυξάνει τον όγκο ακόμα και των πιο μικρών βλεφαρίδων. Το μολύβι Brow Matic (blonde) βοηθάει στον ακριβή σχεδιασμό φρυδιών  περιέχει βιταμίνη Ε και παράγωγο βιταμίνης C. Έντονα και πυκνά, ή φυσικα και σοφιστικέ, η Brow Art Powder (blonde) γεμίζει ομοιόμορφα τα κενά, σμιλεύει και σχεδιάζει το σχήμα των φρυδιών. Το πινέλο του είναι εξαιρετικά εύχρηστο.
 
To Absolute Matte Velvet Feel (no.605 Checkmate) είναι ένα ματ κραγιόν μεγάλης διάρκειας (τουλάχιστον 8 ώρες στα χείλη), χωρίς να ξηραίνει τα χείλη. Η υφή του είναι κρεμώδης και λεπτή και εφαρμόζεται εύκολα και με ακρίβεια, χωρίς να χρειάζεται μολύβι. Plus: Βάλε δύο στρώσεις… και πες μου τις εντυπώσεις σου!
 
Όλα τα προϊόντα AURA θα τα βρεις στο agoracosmetics.gr . Επίσημη αντιπρόσωπος του brand στην Ελλάδα είναι η Agora D.C.Imp.Ex.P.C.