×

Acai Bowl & Burt's Bees Lip Balm

Ένα από τα πιο διάσημα healthy bowl είναι το Acai Bowl και ένα από τα πιο διάσημα lip balm είναι το Burt's Bees Lip Balm το οποίο κοστίζει λιγότερο από 5 ευρώ και πωλείται ένα κάθε δευτερόλεπτο σε όλο τον κόσμο.



Τα acai berries είναι μούρα από τα τροπικά δράση του Αμαζονίου, που αποτελούσαν ανέκαθεν μέρος της καθημερινής διατροφής των βραζιλιάνων και έγιναν γνωστά στον υπόλοιπο κόσμο τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα σούπερ αντιοξειδωτικό φρούτο, το οποίο οι φανατικοί vegan και vegetarian το λατρεύουν έτσι ώστε να παίρνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται αλλά και να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη διατροφή τους. Το acai bowl στην πραγματικότητα είναι ένα smoothie, που δεν πίνεται αλλά τρώγεται – και μάλιστα μοιάζει πολύ στη γεύση με παγωτό! Δες τη συνταγή εδώ.


Από πάνω προς τα κάτω: Burt's Bees Lip Balm Replenishing & Honey & Pink Grapefruit & Mango

Τα Burt's Bees Lip Balms κοστίζουν λιγότερο από 5 ευρώ και πωλείται ένα κάθε δευτερόλεπτο σε όλο τον κόσμο. Όπως και πολλά από τα προϊόντα της μάρκας, αυτά τα lip balm είναι κατασκευασμένα με πραγματικό κερί μέλισσας, μια φυσική ενυδατική κρέμα που καταπραΰνει, προστατεύει και θεραπεύει ακόμα και τα πιο ξηρά χείλη. Διατίθενται με άρωμα φρούτων και στην σύνθεση τους περιέχουν φυτικά εκχυλίσματα και είναι 100% φυσικά. Μπορείτε να δοκιμάσετε το κλασικό, ή να το βρείτε σε γκρέιπ-φρουτ, ρόδι, μέλι, εσπεριδοειδή, βανίλια ή κεράσι. Κλείνοντας μην ξεχάσω να αναφέρω ότι δεν περιέχουν κανένα Sulfates, Parabens, Phthalates, και Petrochemicals. 


Θα τα βρεις στο
Shop eVitamins