×

Το highlighter είναι ακόμα εδώ!

Το highlighter συνεχίζει να είναι trend και το φετινό καλοκαίρι, αφού είναι το μαγικό καλλυντικό που αναδεικνύει τα δυνατά σημεία του προσώπου σας στα οποία πέφτει φυσικά το φως. Παρακάτω θα δει'ιτε κάποια από τα αγαπημένα μου πινέλα & highlighter και πως να τα χρησιμοποιήσετε σωστά, ώστε να πετύχετε την λάμψη που επιθυμείτε.


To Α και το Ω είναι να βάλετε το highligter στα σωστά σημεία (1) Κάτω από τη μύτη (2) στο μέτωπο, στο μέσον ακριβώς στην ίδια νοητή γραμμή (3) στα ζυγωματικά, πάνω στο κόκαλο και πάνω από το σημείο όπου θ'απλώσετε το ρουζ σας (4) στην εσωτερική γωνία των ματιών (5) στη νοητή γραμμή της μύτης: μια κάθετη γραμμή που θα ξεκινήσει από το μέσο των φρυδιών μέχρι την άκρη της μύτης (6) μια πολύ μικρή ποσότητα στο πηγούνι (7) πάνω από τα χείλη.



Μπορείτε να το βρείτε σε διάφορες μορφές, όπως πούδρα, στικ ή υγρό και σε διάφορες τιμές ανάλογα με το ποσό που μπορείς να διαθέσεις.
  • NYX Born To Glow Highlighting Παλέτα Μακιγιάζ Η σύνθεσή της με γυαλιστερά μαργαριτάρια αιχμαλωτίζει και αντανακλά το φυσικό φως, ενώ η κάθε απόχρωση πούδρας με την κρεμώδη υφή γίνεται ένα με την επιδερμίδα, χαρίζοντάς τους έντονη λάμψη. Η παλέτα περιλαμβάνει έξι μεταξένιες αποχρώσεις από λευκή, χρυσή, ροζ έως και μπρονζέ. Μπορείτε να τις εφαρμόσετε ξεχωριστά ή να τις συνδυάσετε σε στρώσεις για ένα πολυδιάστατο λαμπερό αποτέλεσμα.
  • NYX Holographic Halo Shimmer Stick in Arctic Crush Εφαρμόζεται απαλά και γίνεται ένα με την επιδερμίδα χαρίζοντας έντονη, τρισδιάστατη λάμψη. Θα λατρέψετε και τις τρεις περλέ παστέλ αποχρώσεις!
  • GOSH Lumi Drops in 02 Vanilla Είναι ένα λεπτόρρευστο highlighter πλούσιο σε συστατικά που έχουν την ιδιότητα να αντανακλούν το φως. Μπορεί να αναμειχθεί με το foundation, την κρέμα ημέρας αλλά και το γαλάκτωμα σώματος για μια επιπλέον πινελιά φρεσκάδας και φυσικά λαμπερή όψη.


Ένα πινέλο βεντάλια όπως το Holographic Halo Strobing Brush της NYX είναι το ιδανικό αν το highlighter σας είναι σε μορφή πούδρας. Αν το highlighter σας είναι σε υγρή μορφή ένα φουντωτό πινέλο όπως το F11 Highlighting Brush της MUA είναι η καλύτερη επιλογή, ενώ αν το highlighter σας είναι σε μορφή στικ χρησιμοποιείστε τα δάχτυλά σας ή ένα σφουγγαράκι.

Και τέλος, μην ξεχάσεις τα SOOOOS... κλικ εδώ για να διαβάσεις!