×

Πες ναι στα αντιηλιακά νέας γενιάς

Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αυτό στο έχω πει και πλέον θεωρώ ότι αποτελεί τόσο βασική διαδικασία όπως το να πίνουμε νερό ή να τρώμε.
Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι βαριέσαι… και μαζί με εμένα το έχουν αντιληφθεί οι εταιρείες ομορφιάς, χρειάζεται να επιλέξεις το ιδανικό αντηλιακό για εσένα και την επιδερμίδα σου, που όχι μόνο θα σε προστατέψει από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά θα καλύψει και τις έξτρα ανάγκες του δέρματος σου.


  • Apivita αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά των πανάδων με πολύ υψηλή προστασία SPF 50 
περιέχει φυσικά και οργανικά φίλτρα που προστατεύουν αποτελεσματικά από την UVA & UVB ακτινοβολία, βλαστοκύτταρα κριτάμου και το εκχύλισμα αχιλλέας συμβάλλουν στη μείωση των πανάδων και παρέχουν προστασία από το σχηματισμό νέων και το καινοτόμο σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE® που προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητά της κάτω από τον ήλιο, προσφέροντας εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, υποαλλεργικό και πολύ ανθεκτικό στο νερό.
  • Bioderma Photoderm Max Aquafluid SPF50+ αντηλιακή προστασία για εξαιρετικά λεπτόρευστη φωτοπροστασία για όλους τους τύπους δέρματος.
Είναι κατάλληλο για δέρμα που εκτίθεται σε υπερβολική ηλιοφάνεια, δυσανεκτικό στον ήλιο ή ευαίσθητο δέρμα και ιδανικό για πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα με φακίδες, ακόμα και για μικτά προς λιπαρά. Έχει εξαιρετικά λεπτόρευστη υφή, μη λιπαρό ματ αποτέλεσμα και δεν αφήνει λευκά ίχνη. Είναι αδιάβροχο, φωτοσταθερό μη φαγεσωρογόνο και υποαλλεργικό. Δεν περιέχει άρωμα και Paraben.
  • Με φωτοσταθερά φίλτρα νέας τεχνολογίας UVA/UVB/VIS/IR, με πλούσια, κρεμώδη, μη-λιπαρή υφή το καινοτόμο 3in1 σύνθεση το ACTIVE SUN SCREEN FACE CREAM SPF 50+ προσφέρει ολική φροντίδα στο δέρμα, παρέχοντας πολύ υψηλή ηλιοπροστασία, ενυδάτωση μακράς δράσης και ισχυρή δράση ενάντια στη φωτογήρανση.
Χάρη στην καινοτομία Detox Plant Charcoal (ενεργός άνθρακας) έχει ειδική μαύρη χρώση που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής του αντηλιακού (χωρίς να βάφει το δέρμα), εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη επάλειψη και αποτελεσματικότερη ηλιοπροστασία ενώ παράλληλα έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση. Επιπλέον, η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με Glycogen, έναν πολυσακχαρίτη θαλάσσιας προέλευσης, που προστατεύει από τις συνέπειες της έκθεσης στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ενώ τα πολύτιμα φυτικά βλαστο­κύτταρα βαμβακιού δημιουργούν μία ασπίδα προστασίας από τα στερεά σωματίδια των ατμοσφαιρικών ρύπων. Είναι κατάλληλο για ανοιχτόχρωμα -φωτοευαίσθητα και κάθε τύπο δέρματος.



Όποιο αντηλιακό και να διαλέξεις, αντικαθιστάς τη χρήση 2 προϊόντων με 1, δηλαδή η αντηλιακή κρέμα και η αντιγηραντική κρέμα πλέον έγιναν 1 καθώς είναι κατάλληλα για χρήση όλο το χρόνο (σαν κρέμες ημέρας), ειδικά στην Ελλάδα που πρέπει να φοράμε κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας ανεξαρτήτως εποχής.