×

Μικρά μυστικά της Γαλλικής κομψότητας

Μπορεί η οικονομική κρίση να μας έχει χτυπήσει την πόρτα αλλά πάντα υπάρχει τρόπος να δέιχνουμε κομψές. Οι φίλες μας οι Γαλλίδες το ξέρουν καλά αυτό, σύμφωνα με την περιβόητη vogue. Και μην πάει το μυαλό σας στις ακριβές μάρκες, όχι... δεν τους αρέσουν τα ρούχα που φωνάζουν από μακριά την μάρκα τους. Δίνουν προσοχή στην απλότητα και την ποιότητα.
Για παράδειγμα, ένα απλό τζιν με ένα απλό μπλουζάκι ή ένα πουλόβερ μπορεί να γίνει σήμα κατατεθέν της εμφάνισής σας.



Οι Γαλλίδες λατρεύουν τις καπαρντίνες και τις φοράνε σχεδόν όλο τον χρόνο. Τις συνδυάζουν με παντελόνια, τζιν, φορέματα ή οτιδήποτε άλλο τους αρέσει. Παρ' όλα αυτά δεν ξοδεύουν πολλά χρήματα για την εμφάνισή τους.



Το μόνο ακριβό αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας τους είναι οι τσάντες. Μια ψεύτικη τσάντα θεωρείται αδικαιολόγητη, γιατί η τσάντα είναι από τα πιο βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους και είναι πάντα σε κοινή θέα.



Το Παρίσι είναι γεμάτο αντιθέσεις και οι γυναίκες που ζουν εκεί δεν αποτελούν εξαίρεση αυτού του κανόνα. Ένα ζευγάρι αντρικά παπούτσια συμπληρώνει τέλεια μια τέλεια επαγγελματική εμφάνιση και απογειώνει το στυλ σας. Αλλά οι μπαλαρίνες είναι βασικό κομμάτι στην ντουλάπα τους. Είναι πρακτικές και άνετες και μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα.



Τα μαύρα γυαλιά ηλίου εκτός του ότι είναι εντυπωσιακά, δίνουν μια αίσθηση μυστηρίου σε κάθε εμφάνιση. Ενώ το μεταξένιο μαντίλι δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με τα πάντα, ανάλογα με την διάθεση και την φαντασία σας.



Ένα λευκό ή παστέλ χαλαρό πουκάμισο είναι πολύ θηλυκό και δημιουργεί ένα παιχνιδιάρικο στυλ. Μπορείτε να βάλετε το πουκάμισο από μέσα και να αφήσετε ανοιχτά ένα- δυο κουμπιά. Ταιριάζει τέλεια με ψηλοτάκουνα και οποιοδήποτε αξεσουάρ. Και τέτλος τα πουλόβερ με ανοιχτό λαιμό. Είναι πολύ θηλυκά και παιχνιδιάρικα, γιατί αφήνουν τους ώμους λίγο ακάλυπτους και τραβούν τα αντρικά βλέμματα.