×

Good Skincare don't care!

Πριν μερικές ημέρες είχα τη χαρά να παρευρεθώ μαζί με άλλες blogger & beauty editor στο St. George Lycabettus για την παρουσίαση των Smooth Sugar scrubs, την νέα προσθήκη στην κατηγορία του Skincare της η L’Oréal Paris.
 


Μαζί με την πανέμορφη Δούκισσα Νομικού Brand Ambassador της L’Oréal Paris και την επιστημονική συνεργάτη της L’Oréal Paris, δερματολόγο Βάλια Μουσάτου, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη ζάχαρη χωρίς ενοχές!



Οι ειδικοί της L’Oréal Paris επέλεξαν για πρώτη φορά, τρία είδη ραφιναρισμένης ζάχαρης 100% φυσικής προέλευσης, ιδανικά για κάθε τύπο επιδερμίδας, για άμεσα καθαρό ​και λαμπερό δέρμα, που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε άφοβα σε πρόσωπο και χείλη.
  • Glow Scrub με 40% περιεκτικότητα σε ζάχαρη αναδεικνύει μια φρέσκια, λαμπερή και απαλή επιδερμίδα.
  • Clearing Scrub συνδυάζει 3 είδη φυσικής ζάχαρης με Kiwi Seeds για την καταπολέμηση των ατελειών της επιδερμίδας.
  • Nourish Scrub απαλύνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα από την ξηρότητα, με 3 είδη ζάχαρης και βούτυρο κακάο.


Και μετά το face scrub, τι καλύτερο από μια μάσκα προσώπου Pure Clay L’ Oréal Paris!

Το λαμπερό μπλε και το ζωηρό κίτρινο, ήρθαν να προστεθούν στην «παλέτα» με το μαύρο, το κόκκινο και το πράσινο! Οι μάσκες προσώπου Pure Clay Anti-Blemish κατά των μαύρων στιγμάτων και Pure Clay Bright για ομοιόμορφο τόνο και ακτινοβολία ήρθαν να συμπληρώσουν την οικογένεια των Pure Clay masks από τη L’Oréal Paris! Έχετε περισσότερες από μία ανάγκες; Με τις Pure Clay masks μπορείς να κάνεις το απόλυτα δικό σου multimasking, κάνοντας συνδυασμό δύο ή περισσότερων, αφιερώνοντας 10 λεπτά για την απόλυτη αποτοξίνωση!




Και μην ξεχνάς την καθημερινή αφαίρεση του μακιγιάζ από την επιδερμίδα! Η πρώτη σειρά καθαρισμού προσώπου είναι εδώ από τη L’ Oréal Paris, εμπνευσμένη από τις καθαριστικές και θρεπτικές ιδιότητες, σπάνιων fine flowers σε ευεργετικούς συνδυασμούς: τριαντάφυλλο & λωτός και τριαντάφυλλο & γιασεμί, όμορφη επιδερμίδα κάθε μέρα.

Είπα να σου δώσω μία γεύση από τα νέα της L’Oréal Paris όσο αφορά το skincare... Αν θέλεις να μάθεις τα πάντα για τα νέα Smooth Sugar scrubs και τις νέες Pure Clay masks, διάβασε το ολοκληρωμένο άρθρο μου εδώ και θα σου λύσει όλες τις απορίες!