×

Αγαπημένα προϊόντα μαλλιών για το καλοκαίρι

Από τη μία το πιστολάκι τον χειμώνα, από την άλλη το αλάτι ο ήλιος και το χλώριο το καλοκαίρι, φθείρουν την ποιότητα και τη λάμψη των μαλλιών μας.

Όχι δεν θα σας παροτρύνω να ξοδέψετε χρόνο και χρήματα σε κομμωτήρια, όχι ότι δεν είναι και αυτά απαραίτητα... Ωστόσο, θα σας δείξω τα προϊόντα που χρησιμοποιώ από την αρχή του μήνα και θα βοηθήσουν τα μαλλιά μου να παραμείνουν υγιή, ενυδατωμένα και λαμπερά για όλο το καλοκαίρι.

Το Byphasse Hair Sublim Serum είναι το πιο οικονομικό serum μαλλιών με υγρό μετάξι που έχω δοκιμάσει και είναι στα πολύ αγαπημένο μου. Η σύνθεσή του είναι προσαρμοσμένη να ενυδατώνει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Βοηθά επίσης στο ίσιωμα και το styling.

Η L'Oreal Techni Art Hollywood Waves είναι μία κρέμα διαμόρφωσης για ελαστικό κράτημα. Ιδανικό για μπούκλες και κυματιστά μαλλιά. Χάρη στην ανάλαφρη σύνθεσή του ζωντανεύει τις μπούκλες και τα κυματιστά μαλλιά, ενώ τους προσφέρει ελαστικό κράτημα. Χαρίζει φυσική λάμψη και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών.

Το L'Oreal Stylista Beach Waves Mist Hair Styling Spray είναι η πιο οικονομική λύση για beach waves hair. Ανακινείς καλά και ψεκάζεις (σε στεγνά μαλλιά) κατά μήκος των μαλλιών σου. Σε λίγα λεπτά έχεις το πιο τέλειο και sexy look.

Η Wella EIMI Perfect me! είναι απαλή λοσιόν που προσθέτει λάμψη, επανόρθωση, ενυδάτωση και πειθαρχεί τα ατίθασα μαλλιά ενώ προστατεύει από τη θερμότητα των εργαλείων styling. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε νωπά ή στεγνά μαλλιά για πλούσια αίσθηση.

Αυτές ήταν οι δικές μου επιλογές για λαμπερά μαλλιά... ωστόσο θα σου πρότεινα να αφήσεις στην άκρη το πιστολάκι και τα υπόλοιπα εργαλεία μαλλιών και να αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα!