×

Τα αγαπημένα μου Face Mist

Αν έχει ξηρή επιδερμίδα τότε αγαπάς και εσύ τα face mist όπως εγώ.

Τα face mist είναι spray νερού υψηλής ποιότητας, καθώς έρχονται να ισορροπήσουν το pH του δέρματος, να ανακουφίσουν από ερεθισμούς, κοκκινίλες, φαγούρα και να αναζωογονήσει την κουρασμένη και αφυδατωμένη επιδερμίδα. 



  • Το Mac Fix+ είναι ένα ελαφρύ mist νερού γεμάτο βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που σετάρει και σταθεροποιεί το μακιγιάζ. Κοστίζει 18,50
  • To Byphasse Setting spray FIX make up είναι ένα mist νερού που σετάρει και σταθεροποιεί το μακιγιάζ . Κοστίζει 3,90
  • To Vichy Eau Thermale Ιαματικό Νερό πλούσιο σε σπάνια μέταλλα και ιχνοστοιχεία, καταπραΰνει και δροσίζει την επιδερμίδα. Είναι ιδανικό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Η τιμή του κυμαίνεται από 5 μέχρι 10 ευρώ ανάλογα με το φαρμακείο που θα το προμηθευτείς.
Θα το αγαπήσεις γιατί: 

1. Σετάρει το μακιγιάζ
2. Μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου και να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου όπου κι αν βρίσκεσαι, ειδικά τώρα που η θερμοκρασία συνεχώς ανεβαίνει.

Tips: Aν το βάλεις στο ψυγείο πριν από τη χρήση θα με θυμηθείς. Επιπλέον, οι πιο απαιτητικές επιδερμίδες καλό είναι να προτιμούν εκείνα που περιέχουν ενεργά συστατικά, όπως αλόη, εκχύλισμα πράσινου μήλου, τσάι του βουνού, καθώς στοχεύουν σε εξειδικευμένες ανάγκες, π.χ. θαμπάδα, φλεγμονή.